Собственик на микробус за сладолед беше заплашен със съд, след

...
Собственик на микробус за сладолед беше заплашен със съд, след
Коментари Харесай

Собственик на микробус за сладолед заплашен със съдебни действия заради `твърде силния` звънец

Собственик на микробус за сладолед беше застрашен със съд, откакто жителите се оплакаха, че звънците му са прекомерно мощни и се употребяват прекомерно постоянно.

John Barton, който управлява Harrison's Ices, беше учуден да получи писмо от съвета, в което се споделя, че може да бъде преследван за шумово замърсяване, породено от неговите джингли. Предупреждението гласи, че локалните поданици настояват, че камбаните са „ прекомерно мощни “ и „ звучат прекомерно често/често и евентуално прекомерно дълго “ сред 18:00 и 19:00 часа.

Но обърканият Джон, 33, твърди, че не нарушава никакви правила и неговите микробуси се придържат към нужното ограничаване от 45 децибела, когато пускат звънеца си в 12-секундни прояви. Той сподели: „ Натъкнах се на някои странни неща в моето време и би трябвало да кажа, че това е едно от най-странните.

„ В писмото главно ни се споделя, че някой се е оплакал, че пускаме камбаните си прекомерно мощно и твърди, че нарушаваме закона. Не са прекомерно шумни, едвам ги слушам в моя ван. Това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР