Звездата от EastEnders Шона Макгарти наруши мълчанието си, след като

...
Звездата от EastEnders Шона Макгарти наруши мълчанието си, след като
Коментари Харесай

Шона Макгарти от BBC EastEnders в „наводнение от сълзи“, докато прекъсва мълчанието след напускането на Уитни Дийн

Звездата от EastEnders Шона Макгарти наруши мълчанието си, откакто героинята й Уитни Дийн напусна сапунената стратегия на BBC One в епизода в четвъртък след 16 години.

Миналата година стана ясно, че 32-годишната актриса Шона от Уитни е напуснала хитовия сериал. Уитни, която за първи път направи своя дебют през 2008 година, беше част от няколко избухливи сюжетни линии през последните 16 години и неотдавна остана с разрушено сърце, с цел да открие колегата и татко на новороденото й бебе Доли, Зак Хъдсън, който й изневери с другар Лорън Бранинг.

След разрушено сърце, Уитни реши да напусне Уолфорд вечно в четвъртък с новородената Доли и приемната щерка Бритни Уейнрайт, разкривайки, че се мести в Уейкфийлд, с цел да бъде покрай брат си Райън Малой. В прочувствени подиуми в края на епизода Уитни, Доли и Бритни напуснаха Уолфорд вечно, до момента в който се разигра Темата на Джулия.

В Twitter, в този момент X, Шона призна, че няма да гледа финала си епизод до уикенда, само че тя остана обляна в сълз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР