Люк Хъмфрис отново показа класата си, като затрупа похвали за

...
Люк Хъмфрис отново показа класата си, като затрупа похвали за
Коментари Харесай

Люк Хъмфрис показва истинското си лице с послание към Люк Литлър

Люк Хъмфрис още веднъж сподели класата си, като затрупа похвали за противника си по дартс Люк Литлър след техния героичен заключителен конфликт във Висшата лига.

Littler, който е единствено на 17 години, завоюва с 11-7 победа в O2 Arena, постигайки съвършен край с девет стрелички, когато резултатите бяха изравнени. Тийнейджърската сензация си отмъсти на Хъмфрис, който го победи на финала на Световното състезание доскоро повече от четири месеца.

Отразявайки провалянето в четвъртък на сцената пред въодушевена аудитория, Хъмфрис „ Хладна ръка “ сподели пред Sky Sports: „ Опитвах се да остана там, само че цяла вечер през сцената минаваше мощен бриз, което е толкоз мъчно за справяне. Това е заслуга на Люк. Той се оправи толкоз добре през цялата вечер.

„ След почивката той игра доста по-добре. Той е приказен състезател, в действителност е подобен. Аз и Люк сме двамата най-велики играчи в света сега. Обичам да играя с него и ще имаме доста борби в бъдеще. Ако погледнете сезона като цяло, той за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР