Княгиня Мафалда Преславска е новата Адел. Британските медии полудяха по

...
Княгиня Мафалда Преславска е новата Адел. Британските медии полудяха по
Коментари Харесай

Внучката на Царя стана новата Адел

Княгиня Мафалда Преславска е новата Адел. Британските медии полудяха по българската принцеса, която в последно време, с изключение на музикалните подиуми щурмува и стилните сцени, научи HotArena.

Внучката на Симеон Втори е възпитаничка на „ Бъркли” и още в университета преподавателите й й предсказваха блестящо бъдеще. В момента клубовете в Бостън, Лисабон, Ню Йорк и Лондон са подготвени да се избият, с цел да си обезпечат нейно присъединяване, написа „ България днес”.

Млада княгиня пее соул, инди поп, рок, електро блус и трип-хоп. Мнозина я съпоставят с Адел и Лаура Перголизи, а неин продуцент е не различен, а Ян Бартър, който открива и Ейми Уайнхаус.

Синята кръв и положението на фамилията нямат нищо общо с триумфа на Мафалда Сесилия. Родената в Мадрид хубавица сграбчва с глас, а песните й „ Run” и „ Goodbyes” стават шлагери в музикалните канали в интернет и по музикалните малките екрани на два континента.

Младата принцеса си мечтае да оглави музикалната ранглиста „ Билборд” и нищо чудно да успее. Освен това тя е задоволително известна, с цел да я канят за лице на „ Вог”, както и на стилните дефилета на Майкъл Корс.

Чаровницата е известна и с увлечението си по българската просвета. Макар да не знае и думичка на български език, Мафалда играе хора на начинания проведени от татко й, пее национални песни и взе участие в разнообразни събития, проведени от Сити клуб–на българската общественост в Лондон.

Явно е време българската княгиня да посети и България.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР