Кметицата на Марикостиново Гергана Тодорова трябва незабавно да напусне поста!

...
Кметицата на Марикостиново Гергана Тодорова трябва незабавно да напусне поста!
Коментари Харесай

Narod.bg прати келеш в пандиза: Марикостиново гони кметицата Гергана Тодорова с камъни заради сина-бандит

Кметицата на Марикостиново Гергана Тодорова би трябвало неотложно да напусне поста! Местните се заканиха да изгонят пробитата от далавери схемаджийка, ужасени от последната престъпна изцепка на разпасалия се кметски наследник Велко Тодоров, който отива в пандиза, откакто Narod.bg осветли новото му безчовечие – в компанията на собствен другар бандитът преби злокобно 48-годишния Георги Узунов.

 Това е келешът Велко Тодоров, пребил човек поради далаверите на мама Гергана

По тематиката най-накрая се засилва и Би Ти Ви, която удостовери нашите данни, че селският пехливанин Велко от доста време тероризира локалните хора. Миналата събота охранителни камери са снимали нападението над мъжа, осмелил се да подаде сигнал за следващата спекулация на мама Гергана.

Пред тв камерата Георги Узунов посочи, че се прибирал към дома на татко си в Марикостиново към 3 ч. сутринта в събота, когато двама мъже го атакуват в тил.

Нападателите са арестувани, включително и кметският наследник Велко Тодоров, който се е предал. Той е с условна присъда. Днес ще бъде поискана по-дълга мярка за задържане от 72 часа.

„ Нападна ме Велко Тодоров – на кметицата на Марикостиново сина ѝ, с едно друго момче. Велко го видях по какъв начин ме повали в тил, почна да ме рита. Другото момче го видях с периферията. Той е Митко Георгиев и той е от селото. Почнаха да ме ритат и по главата.

Георги Узунов добави, че не е имал пререкания с никой от тях.

Реклама

„ Майката на Велко Тодоров има някакви пререкания с татко ми за парцели. Той е заплашвал доста хора в селото. Страхувам се доста за фамилията ми, за децата ми “, изясни потърпевшият.

Живущите в селото описват за систематичен тормоз от кметския наследник.

 Местните желаят присъда за разбеснелия се хитрец Велко Тодоров

„ Искаме да изкажем съпричастност към свиреп пребития Георги и да кажем не на страха. Нашите претенции са неотложно изземване от полицията на оръжието на семейство Тодорови, те са ловджии. От кметицата желаеме оставка. Велко Тодоров осем години е под крилото на майка си “, изясни Кирил Узунов, който е родственик на потърпевшия.

Друг живущ в селото описа, че същата нощ Велко Тодоров е пребил и 64-годишен мъж в село Генерал Тодоров.

 „ Цялото семейство са нападателни хора. Този тормоз продължава от осем години “, добави различен живущ в Марикостиново.

Бащата на потърпевшия Георги описа, че спорът му с кметицата е за едно място.

„ Синът ми не е имал спор с тях “, добави той. Местните подчертаха, че се опасяват за децата си. „ Страх ме е да отивам на работа. Кметицата би трябвало да напусне поста “, сподели един от жителите на Марикостиново.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР