Кметът на Велико Търново Даниел Панов спечели голямата награда „Кмет

...
Кметът на Велико Търново Даниел Панов спечели голямата награда „Кмет
Коментари Харесай

Градоначалникът на Велико Търново Даниел Панов е кмет на 2017 година в България

Кметът на Велико Търново Даниел Панов завоюва огромната премия „Кмет на 2017 година“. Престижното отличие бе присъдено от Портала на българските общини –  Кмета.бг. Наградата бе връчена от българския еврокомисар Мария Габриел и е в категория „Голяма община“.

В разделите за междинна и дребна община огромните награди „Кмет на годината“ получиха управниците на Тутракан и Стамболийски Димитър Стефанов и Георги Мараджиев.
 1-1  3  2-1  4  5
„За мен е изключителна чест, горделивост и отговорност да бъда притежател на премията „ Кмет на годината ” на Kмета.БГ за 2017 година. Да получа това влиятелно отличие не би било допустимо без поддръжката и усърдната работа на моите сътрудници в Община Велико Търново и на екипа ми в Националното съдружие на общините. Благодаря на всички сътрудници!

Тази премия е за Велико Търново и всички великотърновци! Благодаря на моите съграждани, че към този момент шест години дружно трансформираме Старата столица в актуален европейски град“, сподели Даниел Панов по време на цеемонията.

Кметът на Старата столица благодари също на българското държавно управление, отпред с премиера Бойко Борисов, като подчета, че централната власт все по-силно се вслушва в гласа на кметовете и на Националното съдружие на общините.

„Благодаря на всички сътрудници в Националното съдружие на общините. Ние сме най-силната неправителствена организация в България и сме образец за единство“, сподели още Даниел Панов.

Той уточни, че посредством основания от Боян Томов и екипа му портал Кмета.БГ общините в действителност имат собствен цифров информативен свят, в който всяко достижение незабавно става притежание на обществото.

Десетки кметове от цяла България бяха отличени за достижения в другите браншове и публични сфери. „Поздравям сътрудниците за получените награди. Пожелавам им доста бъдещи успехи“, добави Панов.

В церемониятата по награждаването участваха също Марко Маркула – вицепрезидент на Европейския комитет на районите, Искра Михайлова – ръководител на комисията по районно развитие  в Европейския парламент, европейският депутат Андрей Новаков, министрите на туризма и на младежта и спорта – николина Ангелкова и Красен Кралев. Гости на събитието бяха дипломати, представители на разнообразни институции и организации, омбудсманът Мая Манолова.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР