Кметът на София Йорданка Фандъкова се закани да спира договори

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова се закани да спира договори
Коментари Харесай

Фандъкова ще връща некачествените ремонти

Кметът на София Йорданка Фандъкова се закани да стопира контракти при некачествени поправки. "В София се влагат съществени средства в доста огромни поправки. Примерите за неприятна работа или закъснение обаче са извънредно малко ", сподели тя и добави, че имаме положителни строители, само че като във всяка специалност има и не толкоз положителни образци.

"Моята отговорност е да проследявам и да не позволяваме да плащаме за некачествена работа ", уточни тя.

Кметът на столицата изясни, че планът за бул. "Шипченски проход " напълно ще се преработват секторите. "Не мога да си показва, че може строители да работят и да ги върнеш 6 пъти за един тротоар. Има неизпълнения на настоящи поправки от страна на някои компании. В момента вършим разбор и преглеждаме доста деликатно ", сподели Фандъкова.

"На бул. "Прага " само ме ядосаха, че хората минават през прахоляка ", изясни тя за различен извършител. "Все отново би трябвало да имат и отговорността, че могат и би трябвало да работят по-бързо и по-интензивно, не с двама души, а с няколко екипа ", счита столичният кмет.

"За "Граф Игнатиев " се организира социална поръчка за избор на реализатор и незабавно щом има определен подобен, ще бъде направен графика по осъществяването на плана ", даде обещание Фандъкова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР