България бавно и полека стана коридорна територия с обслужващи функции

...
България бавно и полека стана коридорна територия с обслужващи функции
Коментари Харесай

Проф. Николай Слатински: Западната цивилизация получи следпоследн...

България постепенно и бавно стана коридорна територия с обслужващи функционалности и безусловно неспособен политически хайлайф, обитаема от спасяващи се поединично и потресаващо безразлични към ориста ѝ човеци, ръководена от две арогантни и безскрупулни същества.

 

Проблемът е къде-къде по-сериозен, по-страшен, по--апокалиптичен, по-катастрофичен!

 

Западът загнива и гние.

 

Западът е в плен на нискостеблени лидери-чембърлейни.

 

Западът е в оттегляне.

 

Западът у напът да съобщи себе си и отсам - да съобщи Богу дух и мирис.

 

Представете си единствено - отпред на Съединени американски щати е Байдън! Какво морално и политическо проваляне на Запада!

 

Демократите в Съединени американски щати не могат да намерят опция на един несъвършен, болен от политическа деменция, либерален алцхаймер и лидерски паркинсон амотризиран дъртак.

 

Демократите в Европа не могат да създадат нищо, с изключение на да съзерцават сляпо, глухо, нямо и унизително по какъв начин Орбан ще възглави от 1 юли Европейски Съюз!

 

Демокрацията е като бръмбар, паднал върху гърба си - маха безпомощно с лапки, издава някакво неефикасно бръмчене, само че не може да се обърне и да стъпи на краката си.

 

Западът, Съединени американски щати, Европа, НАТО, Европейски Съюз - те са парализирани от блаженство, от боязън, от нарцисизъм, от отвращение да се борят за великите дела, които съставляват тяхната същина.

 

Западът, Съединени американски щати, Европа, НАТО, Европейски Съюз без тези велики дела са механични сборове от потребителство, хедонизъм, деморализация, безпринципност и безгръбначност.

 

Мощни камбани забиха още веднъж и още веднъж за всички, които могат да ги чуят.

 

Но има ли кой да ги чуе?!?!

 

Нашият свят си отива, той се разпада, той е в позорно оттегляне, той умира.

 

И единствено ние, Западът, Съединени американски щати, Европа, НАТО, Европейски Съюз можем да спрем личната си мъка. Ако не го създадем, ще паднем в ръцете на хаоса и анархията, в лапите на фашизмите и рашизмите. И из нашите опустошени територии ще препускат гневни, хищни, първобитни, примитивни племена на разрухата и плячкосването, на алчността и похотта. И те ще ни насилват и изнасилват, ще ни унищожават и унижават.

 

А над света ще се възцарят тъмни епохи.

 

Така беше когато рухна Римската империя.

 

Така може да бъде когато рухне Западната цивилизация.

 

Вчера тя получи следпоследното предизвестие - че предизвестеният ѝ край може да се окаже неминуем.

 

Николай Слатински

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР