Касичка помага за изграждане на спестовни навици и намалява риска

...
Касичка помага за изграждане на спестовни навици и намалява риска
Коментари Харесай

tbi bank добави доходност по спестовните сметки Касичка


„ Касичка оказва помощ за създаване на спестовни привички и понижава риска от импулсивни покупки ”, казlа Лукас Турса, изпълнителен шеф на tbi bank (снимка: Cosmin Sbarcea / предоставена от tbi bank)

Финансовата институция tbi bank към този момент предлага рента по гъвкавата спестовна сметка Касичка в мобилното си приложение. Сега клиентите получават закрепена рентабилност от 1% годишна рента върху заделените средства в Касичка, запазвайки в това време достъп до парите си когато и да е.

Банката продължава да предлага и едни от най-високите лихви по депозити на българския пазар (до 3,2%). Касичка обезпечава повече еластичност, спрямо обичайните срочни депозити, защото средствата се олихвяват даже при довнaсяне или изтегляне.
още по темата
Всеки консуматор може да открие до пет Касички с друга спестовна цел, да ги озаглави както желае и даже да зададе последна дата и сума за задачата – от покупка на нова кола, през техника или отмора, до по-малки разноски като билет за концерт на обичана група или подарък за обичан човек, или просто да заделя „ бели пари за черни дни ”. Всяка една Касичка носи рентабилност от 1% на година за суми до 50 хиляди лв. или 25 хиляди евро.

Клиентите могат да „ счупят ” Касичка когато и да е или просто да изтеглят част от спестеното – единствено с един клик в приложението заделените пари незабавно се трансферират по сметката neon.

„ Някои от нашите клиенти желаеха да получават спомагателна рентабилност за спестяванията си, като в същото време запазят достъп до парите си когато и да е. Вече освен срочните ни депозити, само че и спестовната ни сметка Касичка дава на клиентите едни от най-хубавите условия за техните спестявания. Освен това Касичка оказва помощ за създаване на спестовни привички, а и понижава риска от импулсивни покупки, защото парите са заделени от разплащателната сметка ”, сподели Лукас Турса, изпълнителен шеф на tbi bank.

Наред с прибавянето на рентабилност по Касичка, tbi усилва лихвите по краткосрочните си три и шестмесечни депозити в приложението – надлежно до 1,2% и 1,4% на годишна база.

Спестовните артикули на tbi bank са без такси за разкриване и закриване, а сумите до 196 хиляди лева са предпазени от Фонда за гарантиране на влоговете в банките, прецизираха от банката.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР