Кметът на Община Стралджа Атанас Киров изпрати благодарствено писмо до

...
Кметът на Община Стралджа Атанас Киров изпрати благодарствено писмо до
Коментари Харесай

Кметът на Стралджа благодари на Сидеров за паметника на Левски

Кметът на Община Стралджа Атанас Киров изпрати благодарствено писмо до водача на АТАКА и народен представител от Ямболския изборен регион Волен Сидеров. То е по отношение на построяването на монумент на Васил Левски в Стралджа.

Ето какво написа в писмото:

„ От името на Община Стралджа и Инициативния комитет за създаване на монумент на Васил Левски в нашия град, сервирам своята откровена и дълбока признателност за присъединяване ви в дарителската акция „ Да бъдем българи “.

Вашата великодушна поддръжка оказа помощ за реализирането на една отколешна наша фантазия, увлече и други в признателната идея, даде ни мощ и убеденост, че благодарение на горещи родолюбци като вас можем да реализираме и
най-смелите си фантазии.

Такава признателност се мери не с дарените средства, а с човешката сърдечност, съпричастност, достойнство.

Благодарение на Вас Стралджа към този момент има своя паметник-светиня с посвещение на Апостола, където ще отдаваме респект и благодарност към най-великия българин, ще сверяваме любовта си към жанр и татковина, ще даваме образец на децата си за почитание и поклонение пред героите на България.

Пожелавам ви здраве, сили и сила, с цел да продължим да работим дружно да се случват повече добрини и тези чудеса, които ни вършат хора с огромни сърца “, приключва кметът писмото си до водача на АТАКА.

Припомняме, че на Трети март стралджанци откриха публично новоизградения монумент на Апостола на българската независимост. Той е
направен напълно с дарения, като главен спомоществовател Сидеров.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР