Кметът на Несебър Николай Димитров бе спипан натясно – 100%

...
Кметът на Несебър Николай Димитров бе спипан натясно – 100%
Коментари Харесай

Кмете, кажи си! Кръчми на Слънчака работят незаконно, Николай Димитров лапа ли „бонуси”?

Кметът на Несебър Николай Димитров бе хванат натясно – 100% от преместваемите обекти в курортния комплекс „ Слънчев бряг ” са нелегално сложени, само че все пак капанчета, каравани и будки стоят от години, инкасирайки тлъсти обороти в претъпкания през сезона курорт. Ясно е, че всеки един притежател на подобен обект си заплаща някъде, въпросът е къде и на кого?

Нещата стават още по-криминални с припомнянето, че преместваемите обекти могат да бъдат с повърхност до 15м³, само че в тази ситуация доста солидни здания на територията на к.к.Сл. бряг „ Запад ” – супермаркети и заведения с огромна повърхност, са прикрити като голям брой поставяеми обекти, ситуирани един до различен.

Реклама

Запознатият с далаверата служител изясни пред Narod.bg, че мнимите преместваеми супермаркети работят по същата скица – на директно отчитане в общината, тъй като Несебър не може да вземе пари от притежателите, защото нямат позволения за слагане.

Затова е ясно, че въпросните магазини и кръчми съставляват нелегално издигнати здания по смисъла на Закона за устройство на територията и следва да бъдат отстранени. Дали, обаче, се отстраняват? Не, естествено, десетки и стотици противозаконни здания работят през целият сезон, като се регистрира % за облечените във власт хайдуци, ядосва се читателят на Narod.bg.

Очаквайте още разкрития за кмета на Несебър Николай Димитров, който е време да се трансформира в клиент на прокуратурата

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР