Китайското външно министерство и американският Държавен департамент подготвят посещението на

...
Китайското външно министерство и американският Държавен департамент подготвят посещението на
Коментари Харесай

Китай се готви за визитата на Доналд Тръмп

Китайското външно министерство и американският Държавен департамент приготвят визитата на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп в Пекин, заяви представителят на китайското външно ведомство Ген Шуан.
Във вторник прес службата на Белия дом заяви, че Тръмп ще замине тази есен на обиколка в азиатски страни.
Очаква се президентът на Съединени американски щати да включи в първата си азиатска аудиенция Източноазиатската среща на високо ниво и срещата на върха САЩ–АСЕАН във Филипините, както и форума на Азиатско-Тихоокеанското икономическо съдействие във Виетнам, които ще се проведат през ноември. По-рано в понеделник медии оповестиха, че Тръмп възнамерява да посети и Китай, съобщи БГНЕС.
През април, по време на гостуването си в имението на Тръмп Мар–а-лаго в Палм бийч ръководителят на Китайската национална република Си Дзинпин предложения американския водач да посети Китай.
На 23 юни представител на Белия дом заяви, че дъщерята на Тръмп Иванка и брачният партньор й Джаред Къшнър са се съгласили да посетят Китай до края на гадината. В пресата се появиха догатки, че тяхната аудиенция ще приготви президентската.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР