Кирил Петков се хвали, че е бил ръководител на проекти

...
Кирил Петков се хвали, че е бил ръководител на проекти
Коментари Харесай

БРУТАЛНО видео: Кирил Петков натикан в черна „Волга” във Воронеж

Кирил Петков се хвали, че е бил началник на планове в Русия. Той изяснява, че като дошъл там, руснаците го посрещнали като в гангстерски филм от 80-те и го натикали в черна „ Волга “. Това излиза наяве от негово изявление направено през 2007 година, три месеца откакто се прибира в България, за предаването „ НЕносталгично “ по несъществуващата към този момент телевизия „ Българска национална телевизия СВЯТ “.

Останалият в историята със събаряне от власт с избор на съмнение български министър председател се хвали, че е работил в Канада и Белгия, а от Брюксел си тръгнал, с цел да взе участие в покупко-продажби за над 100 милиона в Русия. Покана за това му прави неговият „ гуру “ Тери Бърт.

„ Той ми се обади и ми сподели „ Кирил още веднъж пристигна времето да работиш за мен “. Причината да го направи беше, че желаят да влагат над 100 милиона във заводи в Русия “, изяснява разпалено той.

По думите му незабавно се вдигнал с цялото си семейство и отпътувал за Торонто и оттова към Русия, където вложил с канадци във фабрика за замразени картофи във Воронеж за „ Макдоналдс Русия “.

Реклама

Пристигането си във Воронеж той разказва като кадър от филм от 80-те години, познати най-много на киноманите с гангстерските подиуми – още от самолета бил вкаран в черна „ Волга ”, с която влезнал в града като на парад…

Петков се върнал в България, откакто приключил „ Харвард “. Това създали и още шестима българи. Той се среща с Асен Василев, който е показан като бизнесмен, който се занимава с „ травъл бизнес “ – програмен продукт за продажба на самолетни билетни (бел. ред. точно за това няколко години по-късно против него се води дело за машинация.

Василев не е наказан, тъй като съумява да реализира отвън правосъдно съглашение с някогашния си съучастник.

Видеото
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР