Кирил Десподов имаше голяма заслуга за днешния успех на Лудогорец

...
Кирил Десподов имаше голяма заслуга за днешния успех на Лудогорец
Коментари Харесай

Десподов: Бяхме задължени да победим

Кирил Десподов имаше огромна заслуга за днешния триумф на Лудогорец с 3:2 против Черно море. Той означи хеттрик, след който показа усещанията си от работата му с Ивайло Петев. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Щастлив съм, откакто сме победили. Радвам се, че помогнах на тима да измъкнем една много тежка победа. Мачът беше тежък за нас и Черно море. Нямахме различен избор. Има още много мачове, само че всички три точки са значими. Трябваше да победим през днешния ден. Имахме много отрицателна серия, която не отива на нашия тим. Г-н Петев е от доста малко време тук. Дава ни по-голяма мотивация и успокоение. Той няма по какъв начин да промени толкоз доста неща в границите на 5 дни. Радвам се, че той е тук. Отборът е благополучен “. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР