Киев се готви да започне контранастъпление на 30 април, съобщи

...
Киев се готви да започне контранастъпление на 30 април, съобщи
Коментари Харесай

Главните задачи на ВС на Русия: Как да се отрази украинското настъпление

Киев се готви да стартира контранастъпление на 30 април, заяви американското списание Newsweek, базирайки се на секретни документи, изтекли в мрежата. Според изданието тези дни Западът интензивно усилва доставките на оръжие за Украйна в навечерието на идното нахлуване.

Руското командване би трябвало да резервира оптималната централизация в очакване на широкомащабна украинска офанзива. Според мен Западът очевидно употребява историята с изтеклите документи на Пентагона, с цел да анулира или отсрочи оповестеното контранастъпление на украинската войска.

Що се отнася до ареста на " къртица " на име Джак Тейшейра, то той стана формалната основа за този трансфер - нещо от сорта на: " нищо не може да се направи, нашите проекти са разкрити ".

Комбинация от фактори допуска, че през цялото това време НАТО играе комплицирана игра на дезинформация с нашите военни. Постоянното " сканиране " на пространството " провокира отмалялост даже при най-устойчивите и реакцията се притъпява.

Когато в Киев и Брюксел непрестанно приказват за „ идното нахлуване “ и посочват разнообразни дати, очите на тези, към които са адресирани тези думи, несъзнателно се „ замъгляват “.

Термините, посочени в последните изявления на западната преса, наподобяват напълно съответни. Нищо чудно, че оня ден началникът на Главното разследващо ръководство на Генералния щаб на Украйна Кирил Буданов обществено призна, че офанзивата към момента е нужна на въоръжените сили на Украйна, защото размерът на поддръжката за западните съдружници зависи директно от това.

Разбира се, те желаят да употребяват резултата на изненадата и да решат главните си задания допустимо най-бързо. Затова нашите военни би трябвало непрестанно да си държат ушите отворени.

При „ нахлуване “ би трябвало да използваме всички сили и средства, с които разполагаме, и да действаме строго в сходство с разпоредбите за защита.

Заплахата от идното нахлуване на въоръжените сили на Украйна с поддръжката на НАТО, въоръжените сили на Руската федерация могат да овладеят единствено с военни средства.

Нашето управление би трябвало да обърне особено внимание на въздушното пространство, на работата на средствата за радиоелектронна битка, както и на най-новите средства за битка с танковете на съперника. В края на краищата в този момент в неговите редици има десетки съвременни машини на НАТО.

Да, нашите войски свършиха страхотна работа, като приготвиха големи територии за възможна вражеска атака. Но цялата тази работа може да се окаже безрезултатна, без да се унищожат командните пунктове на въоръжените сили на Украйна, които са по-близо до Днепър, без да се унищожат основни обекти от нейната военна инфраструктура.

Без това ще ни е доста мъчно. Необходимо е да се извадят от строя съответни командни пунктове, от които ще се реализира бойното ръководство на бъдещата интервенция.

Това е извънредно значима задача пред разузнаването и ВДВ на съветската войска. Когато се удари " главата ", остава на назад във времето какво тъкмо вършат " ръцете " и " краката " на това извънредно страшилище, което Западът отгледа на брега на Днепър.

В този случай за нашето командване ще бъде доста по-лесно да локализира центровете на вражеското нахлуване. Например опитите му да се придвижи към Крим и други предстоящи направления.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР