Киану Рийвс е популярен канадски актьор. Той е скромен и

...
Киану Рийвс е популярен канадски актьор. Той е скромен и
Коментари Харесай

Любима Александра. Феновете на Киану Рийвс не одобриха избора на актьора

Киану Рийвс е известен канадски артист. Той е непретенциозен и има огромен гений, по тази причина има доста почитатели от целия свят. Рийвс е освен добър в актьорството, той е и благ и с хората.

Киану не е срещу да поддържа връзка с почитателите, също така в никакъв случай не е показвал признаци на “звездна тресчица ”. Не е загадка, че мъжът поддържа детските лечебни заведения.

Обществото счита Киану за най-яркия холивудски артист, който изпраща пари за щедрост. Уви, персоналният живот на Рийвс не се получи. Първата му същинска обич беше Дженифър Сийм.

Тя оказа мощно въздействие върху живота на артиста. Година по-късно дамата осведоми него че е бременна и той с неспокойствие чака появяването на общото им бебе.

Уви, малко преди раждането сърцето на бебето спря в утробата. Този ден Дженифър се обади на Киану, само че не можа ясно да изясни какво се е случило. Мъжът единствено подозирал, че повода е детето им. Лекарите сметнаха за належащо да се подтиква изкуствено раждане.

За страдание, връзката разпадна заради загубата на дете. Година по-късно сладурът Киану попада в автомобилна злополука. Дълго време мъжът избягвал връзките и избягвал всички въпроси по тази тематика.

Въпреки това Киану неотдавна се появи с жена, която се оказа художничка на име Александра Грант.

Въпреки обстоятелството, че тя е на 46, а Киану – на 54, почитателите назоваха Александра остаряла. Друга част от почитателите обаче се радва на идола. Каква разлика има това, на какъв брой години е обичаната му, по какъв начин наподобява тя, какво прави, в случай че най-после е благополучен?

Наистина желая Киану най-сетне да откри своя сътрудник в живота, а може би Александър е неговата орис.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР