Кейт Мидълтън бе коронното бижу по червения килим на тазгодишните

...
Кейт Мидълтън бе коронното бижу по червения килим на тазгодишните
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън – бижуто на наградите БАФТА

Кейт Мидълтън бе коронното украшение по аления килим на тазгодишните английски кинонагради БАФТА. Херцогинята на Кеймбридж открадна шоуто за следващ път и блесна в бялозлатната рокля на „ Александър Маккуин “, която тя облече през 2012-а – по този начин почете молбата на уредниците на събитието всеки да бъде в носена дреха.



Неотлъчно до Мидълтън, несъмнено, беше принц Уилям, кокетен в типичен смокинг. Херцогът на Кеймбридж изрази недоволството си за тазгодишните номинации – по-точно за неналичието на етническо многообразие измежду актьорите. Той също по този начин шеговито показа терзанието си от броя актьори, които са изиграли членове на фамилията му. Уилям – като президент на БАФТА, се качи на сцената, с цел да връчи на продуцентката на „ Междузвездни войни “ Катлийн Кенеди наградата за изцяло творчество „ Fellowship Award “.

Кризата Мегзит също не остана подценена. Брад Пит за жалост не съумя да дохвъри до Роял Албърт Хол в Лондон за церемонията, с цел да получи премията за най-хубава поддържаща роля за „ Имало едно време в Холивуд “. Колежката му Марго Роби я одобри от негово име. В речта си тя погледна към херцозите на Кеймбридж и съобщи: „ Брад твърди, че ще кръсти статуетката си Хари, откакто я отнесе в Съединени американски щати. Негови думи, не мои. “ Кейт и Уилям се засмяха на шегата дружно с публиката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР