Така председателят на ДПС Делян Пеевски кометира пред медиите записите

...
Така председателят на ДПС Делян Пеевски кометира пред медиите записите
Коментари Харесай

Пеевски за записите на Кирил и Асен: Обраснали са с кешове, зловеща работа! 


Така ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски кометира пред медиите записите на Кирил Петков и Асен Василев за „ неофициалния кеш на изборите в торби “ и за „ кеша на изборите в президента “. Записите бяха публикувани от уеб страницата „ Афера “.

„ Подкрепили сме България да има постоянно държавно управление, за което и не скърбя. Но в никакъв случай не е знаели какво вършат тези хора. Българските хора видяха къде са им парите – те са влачени от контрабанди, складирани, пудели са носели кешове на Бойко Рашков “, разяснява той.

На въпрос има ли упоритости за премиерския пост, Пеевски разгласи: „ Лично в наличието на господин Цонев Асен Василев персонално ме е молел да го подкрепим да е вицепремиер, да не е просто министър. Съкровената му фантазия бе да стане министър председател след Мария Габриел. Предлагаше да имаме и ние от Движение за права и свободи министри, даже вицепремиер. Всичко това му е отказано. “

„ Мечтите им са единствено за власт. Аз не желаех да поддържам връзка с Христо Иванов, той е просто прокси, господин Цонев ми го натресе. Христо Иванов сподели, че желае да бъде президент, имал потребност от поддръжката на Движение за права и свободи.

„ Важно е да унищожавам Политическа партия, да стана единствен водач на дясното, по-късно и да стана президент “, били думите на Христо Иванов, разясни Пеевски.

Предложи ми (Христо Иванов) по-късно аз да стана министър председател. Важната цел на Иванов е да пенсионира Борисов “, добави той.

По думите на Пеевски диалогът се е състоял по време на 9-месечното ръководство на „ сглобката “. „ Тази оферта не е била един път. Аз я споделих на Борисов.

Ако той в миналото с тези „ пуделчета “ счита да ръководи и те му драскат по вратата в Банкя, да знае, че те му носят зестра – доста каруци с кеш “, сподели още Пеевски.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР