Кецовете и особено маратонките отдавна не са запазена територия за

...
Кецовете и особено маратонките отдавна не са запазена територия за
Коментари Харесай

Най-актуалните кецове и маратонки, които ще носим тази есен

Кецовете и изключително маратонките от дълго време не са непокътната територия за спортния стайлинг. Отдавна високият бранд марки започнаха да вършат колаборации с известни спортни марки за основаването на лимитирани и отличителни модели. Но пък измежду тях се постановиха и някои безспорни класики. Точно като моделът Samba на Adidas, който виждаме в разнообразни цветове и въпреки всичко най-често в бяло и черно, както и новите малко по-груби разновидности на Chuck Taylor от Converse, които ние също сме ви представяли.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Marianne Theodorsen (@marianne_theodorsen)

Тази есен в действителност се завръщат малко по-грубите и цветни маратонки, като колаборацията на Nike Shox MR4 x Martine Rose, които имат супер спортна линия, само че пък с ярките си нюанси няма как да останат незабелязани. Това може да кажем и за модела Mexico 66 на японската марка Onitsuka Tiger, забелязан в стайлинга на Бела Хадид и Хейли Бийбър, който от ден на ден се откроява и в обществените мрежи. Допълваме листата с Asics Gel-Quantum Kinetic, съвършен образец за маратонки с графична 3D подметка, която обезпечава оптимален комфорт, като в същото време има и неповторима хармония.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Emili Sindlev (@emilisindlev)

Спортните обувки, които не излизат от мода, сигурно са и New Balance, марката, учредена от Уилям Дж. Райли през 1906 година Въз основа на тяхната известност през 80-те години на предишния век и благодарение на маратонките 574 (New Balance употребява номера, а не имена, с цел да отбелязя моделите си), марката стартира да се постанова и в street style модата. Но по какъв начин да разбираем забележителния й триумф от 2021 година насам? Може би с това, че реши да пусне нови силуети, които са малко по-различни от моделите, които познаваме. Но пък в това време предлага и по-класически и даже ретро модели, носени от it девойки като Кая Гербер, Емили Ратайковски и Хейли Бийбър. Завръщане направи и модела 530, в началото основан през 1989 година и предопределен за баскетболните стадиони, който в последно време забелязахме като избор за спортни обувки от Кендъл Дженър, и освен.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Kaia Gerber Fashion (@kaiagerber.style)

Наскоро New Balance за повторно си партнира с датската марка Ganni, които основават нова версия на модела RC30. Поредното доказателство, че още веднъж се връщаме към малко по-грубите маратонки. А това напълно не пречи те да бъдат комбинирани с ефирни рокли, миди поли и даже костюми. Модата от дълго време ни е дала свободата да миксираме противоречивите и елегантните облекла и аксесоари. Нещо, което ще продължим да вършим още по-смело през есента.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

 
Обувките, които са най-подходящи за обичаните ни къси панталони

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР