Казват, че опитният астролог, сочейки уверено пръст към нощното звездно

...
Казват, че опитният астролог, сочейки уверено пръст към нощното звездно
Коментари Харесай

От гълъбче до хищница: Най-опасните жени в зодиака

Казват, че опитният астролог, сочейки решително пръст към нощното звездно небе, би могъл с топлота в сърцето и боязън в гласа да опише на близък си за ужасната заплаха, която може да му донесе жена, родена под един или различен знак.

Вижте от кои подли изкусителки би трябвало най-вече да се пазят мъжете съгласно звездните специалисти:

12-то място: Жена Везни

Тя е същинска фантазия за мъж, който желае да господства над всичко. Тя в никакъв случай няма да наложи принудително личното си мнение и даже ще се опита да огледа през гледната точка на съперника си. Жената Везни е извънредно сладка и малко простодушна. Тези качества подкупват мъжа и той се стреми да увеличи престижа си в фамилията за нейна сметка. Единственият минус на тази жена е неспособността да взема решение даже най-малките проблеми. Тя напълно разчита на колегата си, който от време на време се уморява от нейната скука. Но би трябвало да признаем, че дамата Везни не съставлява никаква заплаха за мъжа, постоянно остава блага и грижовна, защитавайки безусловно и безрезервно фамилното огнище.

11-то място: Жена Водолей

Тя е сладка и общителна. Жената Водолей ще завърти главата на всеки мъж със своя сексапил. Ако на някого се случи тягост, потърсете я наоколо - моралната поддръжка ви е обезпечена. Тя ще откри специфични думи за разтуха, ще разтопи сърцето ви с откровено съучастничество. Но дамата Водолей няма да стигне по-далеч от това. Скоро ще ѝ омръзне ролята на Майка Тереза и ще излезе от черупката на еднообразието, ще желае да пътува или да се среща с другари. В същото време, изнемогвайки от самотност, правилният ѝ обичан ще подготви вечеря, ще се погрижи за децата и и тъжно ще огледа към часовника, очаквайки нейното идване. Не, той от дълго време не мърмори - дамата Водолей го е научила на примирение.

10-то място: Жена Козирог

Жената, родена под този знак, е същински калкулатор. Тя е рационална до най-малкия подробност и даже в любовта вижда някаква аритметика, когато би трябвало да изчислите всичко и да го подредите. Не е доста по романтиката и сантименталните настроения: при нея възприятията са постоянно под петата на здравия разсъдък. Мъж, който е привикнал да романтизира връзките, бяга от нея, без да поглежда обратно.



9-то място: Жена Стрелец

Тя е като вятъра през май: променлива, непостоянна и във постоянно търсене на мощни чувства. Жената Стрелец презира домакинската работа, изключително ненавижда кухнята, вярвайки, че печката е спънка за осъществяването на всички проекти за бъдещето. Тя е влюбчива: през днешния ден харесва един мъж, на следващия ден - различен. Стрелецът няма обвързаност към никого: пристрастеността към промяна тук-там тласка тази жена да пътува съвсем из целия свят.

Тя може да се кълне в обич на годеника си и в това време тайничко да шари с очите си в близост.  Статутът на брачна половинка не ѝ пречи да напусне фамилията си, с цел да се озове, да речем, на дребен остров в средата на океана. Признаваме, че такива дами се назовават авантюристки. Но мъжете нормално си падат по тях и стават жертви по лична воля.

8-мо място: Жена Риби

Като цяло, в случай че вярвате на този знак, имайте поради, че Жената Риби наподобява на тихата, само че дълбока вода. В един миг може да е нежна и спокойна като вода в зарязан бунар, само че внезапно и без причина да избухне в сълзи. Поведението ѝ е подбудено от неразбираеми импулси, тя непрекъснато изисква състрадание, разтуха. Един мъж е покорен от слабостта на дамата Риби, която в действителност се оказва мислена. Някак незабелязано и безшумно, Жената Риби ще плени мъжа, ппревръщайки го във правилен плебей вечно.  

7 място: Жена Овен

За един мъж тя е единствената, тя е истината и друга като нея няма. Поне тя по този начин си мисли и постоянно работи без да пита. Това качество на нейния темперамент обаче не би трябвало да плаши мъжете. Наистина, другояче е много сговорчива и до последно ще се бори за фамилния уют. А мъжете обичат комфорта и от време на време са подготвени да го платят със свободата си, без да изключват кариерата си. Едва по-късно, в преклонна възраст, ще се оплачат от хитростите на ориста и понякога ще хвърлят недоволни погледи към по-добрата половина на човечеството, благоволила да се роди под знака на Овен. 



6-то място: Жена Дева

Строга, упорита и доста поредна в дейностите и постъпките си. Да спориш с нея е комплицирана задача. Жената Дева постоянно наподобява като доста придирчив преподавател и даже в погледа на красивите ѝ очи се усеща приближаването на гръмотевична стихия. Човек при първото запознанство с Дева някак незабавно попада в ситуацията на непокорен възпитаник. Отначало той ye желае да ѝ угоди и даже ще стартира да се оправдава по някакъв метод, а по-късно, в хода на събитията, той буйно ще се влюби в тази невероятна жена.
Прозрението му за грешката, която е направил с избора си, ще пристигна едвам по-късно, когато ще осъзнае, че язвителните мнения на обичаната му Дева по отношение на нарушаването на реда в дома ѝ му идват към този момент допълнително от предстоящото.

5-то място: Жена Близнаци

Тази жена ще ви разклати нервите и ще ви накара да оплешивеете прибързано. Тя, съгласно авторитетното мнение на астролозите, живее на правилото: от любовта до омразата има една стъпка. Двойствеността на душата на тази жена по никакъв метод не се комбинира с понятия като лоялност и неизменност. Подобно умозаключение на астролозите обаче не би трябвало да обърква мъжа, който дели легло към този момент дълги години с жена Близнаци. В този случай е по-добре да се доверите на сърцето си, в сравнение с хороскопите.

4 място: Жена Телец

Жената Телец е изцяло непредсказуема в дейностите си и обича да обърква мъжа. Тя умее да върти очи сантиментално и красиво, което мощно заблуждава представителите на мощния пол. Придавайки си отегчителен тип на страдаща дама, дамата Телец въображаемо преценя на какви материални разноски е кадърен нейният джентълмен. Уви, чантата на годеника в този случай контролира сърдечните усеща на тази привлекателна жена. Когато в райското гнездо не остане нито едно перце, което мъжът ще свие за нея, тя безмилостно ще го напусне, отлитайки към различен, по-сигурен обект на обич.

3-то място: Жена Рак

Тя е същински капан за мъж, който се мисли за безконечен ерген. И след известно време новороденият брачен партньор, някъде в ъгъла на кухнята, ще си зададе за стотен път въпроса: „ Защо не се ожених за сираче? " Защото в никакъв случай не е предполагал, че да живее в дом измежду непрекъснатите родственици на обичаната жена, може да се окаже същинско изтезание.

Все отново можете да се примирите с това злополучие. Най-лошото е, че дамата Рак е безразсъдно амбициозна и кариерата ѝ е над всичко. Желанието ѝ за власт неизбежно оказва влияние и върху връзките в фамилното гнездо, където избраникът ѝ би трябвало постоянно и добродушно да извършва нейните инструкции.

2-ро място: Жена Лъв

С нежна ръка тя ще събори короната от всеки „ цар на животните “ и ще вземе неговия спонтанен престол, на който той е седял дълго време, смятайки себе си за извънреден човек. Странно, само че първоначално мъжът даже няма да усети тези промени. Напротив, енергичната и красива Лъвица бързо ще завоюва сърцето му. Един мъж ще желае известно време да бъде под властта на очарователна и волева жена. И когато се озове в лапите ѝ, към този момент мъчно би могъл да се измъкне от тях. Жената Лъв, „ Кралицата на животните “, ще запълни напълно виталното му пространство. И сваленият държател с мъка ще си признае, че времената на матриархата са се върнали. Защото властта постоянно минава в ръцете на най-силния.

1-во място: Жена Скорпион

Изключително нежна, съблазнителна и гукаща като гълъбче. Такава е Жената Скорпион, когато би трябвало да приласкае обекта на своите стремежи. Мъжът незабавно попада под нейния сексапил, без да подозира, че тази хубост може да ужили мъчително. Той, като почтено агне, примигвайки с очи, разрешава на обичаната си да пие кръвта му. Разбира се, в метафоричен смисъл. Идилията на любовния романс може ще свърши ненадейно и незабавно щом дамата Скорпион усети, че нещо не е както би трябвало,  жилото ѝ незабавно ще влезе в деяние.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР