Казват, че ако сте щастливи, си личи отдалеч. Щастливите и

...
Казват, че ако сте щастливи, си личи отдалеч. Щастливите и
Коментари Харесай

6 навика, които ще ви превърнат в магнетично привлекателна личност

Казват, че в случай че сте щастливи, си проличава отдалеко. Щастливите и уверени в себе си хора излъчват нещо, което не може да бъде обяснено, само че пък се усеща! Според експертите, в случай че съумеете да развиете идващите шест навика, ще бъдете неустоимо привлекателни за близките!

Развивайте възприятието си за комизъм!

Уви, животът постоянно ни сервира неприятни изненади. И в случай че не подхождаме към протичащото се с възприятие за комизъм, мъчно ще оцелеем. Чувството за комизъм е необикновено привлекателна линия – както за другари, по този начин и за сантименталните сътрудници.

Четете!

Човек, който обича да чете, наподобява доста по-привлекателен. Колкото повече знаете, толкоз повече тематики за диалог ще имате. И толкоз по-добри събеседници ще бъдете. И да знаете - сексът е в главата!



Бъдете себе си, бъдете уверени!

Ако сте човек, който има вяра в себе си, сигурно ще притегляте вниманието. Хората не обичат губещите. Увереността може да въодушевява и е заразителна.

Бъдете дейни и предприемчиви!

Никой не обича мързеливите, мрънкащите, недоволните. Но пък всеки обича хората, които поемат опасности, които имат хрумвания и не се тормозят да ги осъществят. Колкото по-реализирани сте, толкоз по-щастливи ще бъдете, а оттова и по-привлекателни за близките.



Бъдете положителни!

Добротата е заразна. И всички желаят да имат до себе си някой с положително сърце. Усмихнатите и добросърдечни хора печелят по-лесно доверието на близките, а също по този начин и сърцата им.

Мислете, само че и решавайте - самоуверено!

Ако се страхувате да вземате решения, това значи, че не сте задоволително уверени в себе си. Затова мислете, мерете, само че и действайте. Животът е прекомерно къс, с цел да го губите в неустановеност...

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР