Като дете принцеса Даяна мечтаела да танцува класически балет по

...
Като дете принцеса Даяна мечтаела да танцува класически балет по
Коментари Харесай

Непубликувани снимки на принцеса Даяна отиват на търг

Като дете принцеса Даяна мечтаела да танцува типичен балет по образеца на великите балерини на века. Но макар младежкия й ентусиазъм и дългите тренировки в името на постигането на тази красива фантазия, проектът за бъдещето на Даяна е осуетен от прекомерно високия й растеж и ски случай в тийнейджърските й години.

Въпреки това тя не губи любовта си към балетa. Нещо повече - това грациозно изкуство остава нейна пристрастеност до края на живота й. Колко доста е означавал този блян за нея можем да забележим от неповторимата сбирка от фотоси, направени по време на визитите на Даяна в балета на Лондон, които с днешна дата не са били пубикувани на никое място. Поредицата от фрагменти с принцесата по време на нейни визити в Ковънт Гардън са пуснати на търг.

Ценните фрагменти, уловили красиви страсти, са били съхранявани до момента в персоналния списък на южноафриканския хореограф Харолд Кинг, който бил непосредствен другар на Даяна. Той избрал да ги резервира за себе и да ги скрие от погледа на света. Едно е несъмнено - когато става дума за същинско другарство в свят като днешния, е значимо да се пристъпва безшумно и уважително, с цел да бъде непокътнат недокоснат интимният спомен. Разгледайте в галерията ни дребна част от фотосите, които носят духа на времето и сигурно към момента са в положение да вълнуват.
Кристен Стюарт се изолира от света, преди да изиграе Даяна
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР