Катар се превърна в една от най-скандалните дестинации, получавали домакинството

...
Катар се превърна в една от най-скандалните дестинации, получавали домакинството
Коментари Харесай

В Катар признаха, че са експлоатирали служители за подготовката на Мондиала

Катар се трансформира в една от най-скандалните дестинации, получавали семейството на сходен огромен състезателен конгрес, какъвто е Световното състезание по футбол. Една от аргументите е, че редица интернационалните организации и международни медии стигнаха до данни, че на територията на дребната, само че извънредно богата страна, са експлоатирани чиновници дотам, че огромна част от строителните служащи са починали в изискванията, в които са били сложени. Днес бе направено публично самопризнание от Доха за употреба, само че не по тези тежки обвинявания.

„ Амнести Интернешънъл “ неотдавна разгласява документи, съгласно които огромна част от охранителните компании, които са работели по организацията на Купата на арабските народи през 2021 година, са принуждавали своя личен състав да работи по повече от 60 часа на седмица, което опонира на интернационалното право. Именно това обвиняване бива признато от катарските управляващи, представени от Reuters.

В изказването се твърди, че три компании ще бъдат отстранени от съглашението за защита на идното Световно, точно заради тези разкрития.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР