Apple се готви да започне да продава своите очила с

...
Apple се готви да започне да продава своите очила с
Коментари Харесай

Apple ще започне да продава очилата Vision Pro извън САЩ

Apple се готви да стартира да продава своите очила с добавена действителност Vision Pro в Европа и Азия, защото се стреми да съживи интереса към продукта, откакто първичният звук към него в Съединени американски щати избледня.

Според Bloomberg компанията чака огромно търсене в страни като Китай и Япония, където технологиите за добавена действителност са по-популярни.

Миналата седмица Apple организира четиридневно образование за чиновниците в магазините, намиращи се в страни, като Германия, Франция, Австралия, Япония, Южна Корея и Сингапур, като уточни пазарите, където Vision Pro скоро може да бъде разполагаем.

Въпреки упованията, продажбите на очилата в Съединени американски щати са под прогнозите, като някои магазини регистрират единствено няколко продадени бройки на седмица. Дори на вторичния пазар, да вземем за пример в Хонг Конг, устройството се продава на цена, по-ниска от цената на дребно.

Експертите считат, че повода за слабите продажби е високата цена на устройството, която е $3499 — доста по-скъпо от цената на флагмана iPhone, както и неналичието на задоволително наличие и потребни приложения за Vision Pro. В отговор на това, Apple ускори маркетинговите си старания и стартира по-активно да разпространява очилата на своя уебсайт, както и да организира изследвания измежду чиновниците на магазините, с цел да разбере аргументите за отводите от покупка.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР