Картофите соте са идеалното мезе или гарнитура към основното ядене.

...
Картофите соте са идеалното мезе или гарнитура към основното ядене.
Коментари Харесай

Перфектните картофи соте

Картофите соте са идеалното мезе или гарнитура към главното ястие. Ето по какъв начин да ги приготвите, с цел да станат в действителност съвършени! 
Измивате добре картофите, обелвате ги и ги слагате да прелом в подсолена вода. Картофите не би трябвало да стават доста меки, би трябвало да останат полусварени, тъй като с изключение на варенето ще бъдат подложени и на друга топлинна обработка и в случай че още първоначално ги сварим, в следствие ще се разпаднат и вместо картофи соте, ще получите картофена каша.
 Как се вършат най-вкусните картофки соте Как се вършат най-вкусните картофки соте
От край време картофките са измежду обичаните храни както за възрастните, по този начин и за малчуганите. Почти не съществува дете, което да не е си...
Полусварените картофи се нарязват на едри части и се запържват, до момента в който придобият златиста коричка в загрятото авансово масло. Мазнината за пържене на картофите би трябвало да е повечко, с цел да се изпържат добре.
Накрая обърквате картофите със ситно нарязаните копър и чесън и ги оставяте на котлона за не повече от 1-2 минути. Възможно е нарязаните копър и чесън да добавите и откакто свалите картофките от котлона и да не ги подлагате на топлинна обработка, тогава те ще останат по-свежи.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР