Кармичните връзки представляват отношенията между хора, които са се познавали

...
Кармичните връзки представляват отношенията между хора, които са се познавали
Коментари Харесай

13 признака, че между жената и мъжа има кармична връзка

Кармичните връзки съставляват връзките сред хора, които са се познавали в минали животи. Случайните срещи могат да бъдат резултат от минали дейности.
Това е освен връзка сред двама души, които са се срещали преди, само че и сред сътрудници, които може да не са си дали прошка или да не са намерили излаз от сложна обстановка.

Независимо от пола, те могат необяснимо да се притеглят един към различен. Важно е да се знае, че срещайки се с такива хора, ние имаме късмет да изплатим остарели задължения, да разгадаем обстановки и проблеми, да извиним.
Най-интересна е кармичната връзка, която съществува сред жена и мъж.

Ние се познаваме от 100 години

Основният симптом, че връзката ви е кармична, е чувството, че се познавате от 100 години, макар че сте се срещнали напълно неотдавна. В минали животи може да сте били другари, врагове, родственици, любовници, съпрузи. И да сте претърпели нещо мощно дружно.
Сега се срещате още веднъж, с цел да разрешите или, в противен случай, да задълбочите проблемите, с които не сте могли да се справите в предходното си прераждане.

Няма логичност

Връзката ви е почнала изцяло от нищото. Възможно е да имате огромна разлика във възрастта, културата и религията, възгледите за живота, навиците и заниманията.

Привличане

Чувствате неконтролируемо физическо привличане един към различен, до степен на болежка и телесна топлота. Сякаш губите главата си и имате прекомерно бърза и интензивна полова среща.

 карма

Висока скорост

Връзката е бърза и се усеща по-скоро като рискована любовна спекулация. Буквално след месец срещи получавате предложение за брак.

Смяна на ситуацията

Връзката е обвързвана със промяна на местоживеенето - пренасяне в различен град, страна или промяна на ситуацията. Намирате нови другари и сътрудници, спирате да поддържате връзка с роднините си или се озовавате в обществен вакуум.

Болест и неволи

 карма

След няколко щастливи години взаимен живот единият от сътрудниците се разболява тежко или става пияч или наркозависим. И другият сътрудник би трябвало да се грижи за него/нея, като на процедура не помни за себе си и за света към себе си. 

Бездетност

Да сте в дълготрайна връзка без деца е знак, че родът не желае да продължи във вашия съюз. Освен медицинските индикатори, тук значима роля играе кармичната връзка. Защото има доста образци за хора, които са имали деца макар здравословното положение.

Борба

Връзката ви наподобява повече на тестване. Непрекъснато се карате и спорите. Постоянно плачете и страдате. Опитвате се да скъсате, само че не можете. Съдбата има метод да ви събере още веднъж по най-невероятните способи.

Цитати

Постоянно в главата ви се върти сълзлива ария, книга или филм (Спящата хубавица, Пепеляшка и т.н.), което демонстрира мощен сюжет на вашата връзка.

 карма

Сънища

Вие сте дружно освен в действителността, само че и в сънищата. Това се е трансформирало в неразделна част от живота ви. И даже в случай че към този момент сте се разделили, сътрудникът ви (жив или починал) продължава да идва при вас посредством сънищата, напомняйки ви за себе си.

Знаци

Разделили сте се, само че не можете да го изключите от живота си. Щом започнете да мислите за него, незабавно чувате общата ви мелодия по радиото или усещате парфюма му от минувачите. И като че ли долавяте гласа му в тълпата. Образът му ви следва на всички места.

 карма

Зависимост

Преди да го срещнете, сте били много самостоятелен и сполучлив човек. След като влезете във връзката, като че ли сте изгубили част от себе си. Непрекъснато имате мъчително, изтощително положение, взаимозависимост от мъжа, от неговото мнение и решения.

Не разпознавате себе си

Ако още от дете сте решили, че сюжетът, който сте видели с родителите си, няма да се повтори в живота ви, в тази ситуация с " кармичния " мъж правилата ви може да не проработят. Може да се окажете в тъкмо същата връзка, която сте желали да избегнете.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР