Кърджали. Председателят на ПП Републиканци за България“ Цветан Цветанов се

...
Кърджали. Председателят на ПП Републиканци за България“ Цветан Цветанов се
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се включи в подписката за изграждането на околовръстен път на Кърджали

Кърджали. Председателят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов се включи в подписката, с която се желае страната да обезпечи финансиране за построяването на околовръстен път на Кърджали, стартирана този вторник от съпартийците му в града. Това оповестиха от пресцентъра на партията .

Той поздрави лидера на листата и регионален координатор Илия Илиев и останалите в претенденти за народни представители за самодейността им.
Над 1 000 кърджалийци към този момент са се подписали под настояването, инициирано от Републиканци за България.

„ Ще продължим с подписката и след изборите, тъй като тя не е тясно партийна. Това е самодейност в полза на хората “, сподели лидерът на листата на Републиканци за България Илия Илиев и приканва всички да поддържат подписката и да заявят своята гражданска позиция.
„ Трябва да се търсят политически решения по тематики, които могат да обединят всички. Политиците би трябвало да вършат политики, които да стигат директно до хората и хората да виждат изгодите от политическите решения, които облекчават техния живот. Убеден съм, че Илия Илиев е индивидът, който в никакъв случай не не помни тази идея “, сподели Цветан Цветанов. Той добави, че идеята за създаване на околовръстния път е стартирала, още когато Илия Илиев е бил регионален шеф на Кърджали и по това време е получил поддръжката на държавното управление. След това, обаче, тематиката не е била в дневния ред на премиера Борисов и Кърджали е бил пропуснат от политическото ръководство на страната.

„ Като политик съм идвал неведнъж в Кърджали и съм помагал с политическото си въздействие, което съм имал към оня миг. За огромно страдание нямаше действителни дейности за обходния път на Кърджали “, сподели още Цветан Цветанов. Той добави, че с стартирането на новия път за Гърция през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Рудозем – Ксанти “, потокът на коли, преминаващи през Кърджали ще се усили.

„ На един от пунктовете, където се събира подписката, ми споделиха, че хората не желаят да чуят за ГЕРБ и Движение за права и свободи. Но те се подписват, тъй като считат, че новите партии биха могли да бъдат генератор на хрумвания, които биха обединили всички “, сподели още ръководителят на Републиканци за България.

Цветан Цветанов счита, че машинното гласоподаване е едно предизвикателство пред всички български жители. Политикът акцентира, че този тип избор не се практикува на никое място в Европейския съюз.

„ Представете си доколко последните избори опорочиха изборния развой с хартиената бюлетина, с цел да се стигне до машинно гласоподаване, което въпреки всичко ще подсигурява, че разпоредбите ще са идентични за всички “, сподели Цветан Цветанов. Той цитира един от претендент депутатите Севим Салиф, съгласно който на предходните избори негови родственици са дали своят вот за него, а се оказало, че в секцията няма гласове за Републиканци за България.

„ Призовавам всички да проявят правото си на глас, тъй като е значимо да сме дейни. Ясно би трябвало да заявим, че в случай че не излезем да гласуваме, няма кой да промени нашето бъдеще. Трябва да дадем ясна поръчка какво желаеме, а можем да го създадем единствено като упражним правото си на глас. Нека се освободим от страха, който съществува в нашата област. Държавните чиновници да се отърсят от натиска, който им се упражнява, общинските чиновници също. Трябва да създадем България такава, каквато желаеме да бъде, а това може да се случи единствено с нашите дейности “, сподели Илия Илиев.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР