Капитанът на ЦСКА Юрген Матей се прибра в Нидерландия, за

...
Капитанът на ЦСКА Юрген Матей се прибра в Нидерландия, за
Коментари Харесай

Капитанът на ЦСКА се прибра в Нидерландия заради раждането на първото си дете

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей се прибра в Нидерландия, с цел да участва на раждането на първото си дете. Централният бранител и половинката му Сабрина разкриха за бременността при започване на лятото, а през август узнаха по любопитен метод и пола на бебето.

Това се случи на терена на стадион “Българска войска ”, където бранителят ритна футболна топка, от която полетяха розови лентички. Така стана ясно, че фамилията чака момиче.

Очаква се през днешния ден или на следващия ден 29-годишният защитник да се прибере в България, като възможностите да попадне в групата за съботното посещение на Черно море са илюзорни. Той не е упражнявал със съотборниците си към този момент седмица, защото получи травма в задната част на бедрото след дуела с Локомотив (Пловдив) на “Лаута ”. Заради нея той пропусна домакинското тъждество с Локомотив (София) в неделя, а преди срещата раздава подписи на почитателите дружно с Дюкенс Назон.

Матей е полевият футболист с максимален престой на терена от началото на сезона в ЦСКА, като е взел присъединяване в 14 турнирни срещи и е записал цели 1237 минути, гарнирани с 3 асистенции и 4 жълти картона. Лидер в самобитната ранглиста е вратарят Густаво Бусато с 1350 минути в 15 дуела, а почетната тройка затваря младокът Християн Петров, който към този момент навъртя 14 срещи и 1232 минути.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР