Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев говори след равенството 1:1

...
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев говори след равенството 1:1
Коментари Харесай

Илиев: Господ го върна на Матей за това, което направи срещу Септември

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев приказва след равенството 1:1 против ЦСКА на стадион „ Българска войска “ в мач от 22-ия кръг на efbet Лига.

„ По традиция се получи доста оспорван мач с ЦСКА. През последните години не губим и традицията продължава. Доволен съм от отборното показване, тъй като започнахме много зле дуела и допуснахме ранен гол. След това успяхме да си върнем контрола и да стигнем до изравнително попадение. Късметът ни се усмихна, а може би има и Господ, когато направиш нещо такова като Матей в предходния кръг. Има карма и когато спечелиш по подобен метод, Господ ти го връща “, съобщи Илиев.

„ ЦСКА имаше една обстановка през второто полувреме, нелепа обстановка за нас и можехме да загубим мача. С оглед на играта точката е заслужена. Мисля, че представянето ни беше положително и мога да похваля всяко едно от момчетата, тъй като заслужават “, сподели още капитанът на Локомотив Пловдив.

„ Със сигурност залогът е огромен, тъй като ЦСКА желае да завоюва купата, а ние се борим за евротурнирите. Имаме млади момчета, които натрупат убеденост и самочувствие и ще изглеждаме все по-добре. Много добре тактически изигран дуел и неутрализирахме мощните страни на ЦСКА. За мен имаше 100-процентува дузпа против мен. Много се учудих, че VAR арбитър не даде да се гледа обстановката “, приключи Димитър Илиев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР