Капитанът на Аржентина Лионел Меси разкритикува работата на полицията след

...
Капитанът на Аржентина Лионел Меси разкритикува работата на полицията след
Коментари Харесай

Лионел Меси: Полицията биеше хора на трибуните, можеше да се стигне до трагедия

Капитанът на Аржентина Лионел Меси разкритикува работата на полицията след в мача от квалификациите за Мондиал 2026.

" Видяхме по какъв начин полицията бие хора на трибуните, а там бяха фамилиите на някои от играчите. Можеше да се стигне до покруса. Не можахме да се концентрираме върху мача. Подобна обстановка се случи на този стадион и в Копа Либертадорес. Бразилската полиция още веднъж репресира хората. Решихме да се приберем в съблекалнята, тъй като беше невероятно да се играе при такива условия. Също по този начин смятахме, че връщането в съблекалнята ще помогне за усмиряване на обстановката “, сподели Меси, представен от ABC.

Срещата на " Маракана " стартира със забавяне поради вълнения по трибуните. Феновете започнаха да се бият по време на осъществяване на химните. Докато имаше сборичкване, Меси прибра тима в съблекалнята. Срещата на " Маракана " стартира с 27 минути забавяне. След като се върна на терена, Меси имаше спор с Родриго, който назова аржентинците страхливци.



Двама почитатели са потърпевши при конфликтите с полицията по време на мача Бразилия - Аржентина, оповестява Infobae. Наложи се чиновниците на реда със мощ да усмиряват буйните почитатели. Използвани са палки. Ранените от полицията бяха изнесени на носилки от стадиона.

Вратарят на Аржентина Емилиано Мартинес се опита да избие палката от ръцете на служител на реда. Футболистът на Астън Вила се приближи до трибуната и се опита да удари служителя на реда, който бе със специфичното съоръжение, само че не съумя да го направи, защото бе арестуван от съотборниците си.

Damn.

(via )
— B/R Football (@brfootball)

Защитникът на Аржентина Лисандро Мартинес разкритикува в обществените мрежи дейностите на органите на реда.

„ Срамота е да гледаш бразилската полиция! Как е допустимо? Докога ще би трябвало да гледаме такива подиуми? В Бразилия всичко постоянно е едно и също “, написа той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР