Капитан Кърк от Стар трек полита към открития Космос този

...
Капитан Кърк от Стар трек полита към открития Космос този
Коментари Харесай

Капитан Кърк от Стар трек се отправя към Космоса

Капитан Кърк от " Стар трек " полита към открития Космос този месец, където към момента нито един артист не се е осмелил да отиде. Космическата компания " Blue Origin " на Джеф Безос публично разгласи, че артистът Уилям Шатнър ще се насочи към звездите на 12 октомври от Западен Тексас.

Шатнър, който е на 90 години, ще стане най-възрастният човек в Космоса. Шатнър и още трима галактически туристи ще отпътуват в безвъздушното пространство с ракета " Ню Шепърд " на втория пилотиран полет на компанията " Blue Origin ". Двама от членовете на екипажа за клиенти на компанията, които си заплащат пътуването.

Магнатът Безос бе на борда на първия полет с пасажери на компанията си " Blue Origin " през юли дружно с брат си и с най-възрастния и най-младия човек, летели до Космоса до момента. Шатнър ще усъвършенства върха за най-възрастният човек в Космоса с шест години.

С Шатнър ще летят някогашен инженер от НАСА, основал компания за наносателити, съосновател на софтуерна компания, профилирана в клинични проучвания и чиновник на " Blue Origin ". Полетът им ще трае 10 минути и ще се повдигнат на височина към 106 км над земята.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР