ЧЕЙЕН, Уайо. (AP) — Свлачище, което заличи жизненоважен двулентов път

...
ЧЕЙЕН, Уайо. (AP) — Свлачище, което заличи жизненоважен двулентов път
Коментари Харесай

Свлачище на прохода Уайоминг причинява главоболие с размерите на планина на работниците в пътуващите туристически градове

ЧЕЙЕН, Уайо. (AP) — Свлачище, което заличи жизненоважен двулентов път в западен Уайоминг, предизвиква планина от главоболия на хиляди пътуващи служащи от туристическия град при започване на натоварения летен сезон в региона на Йелоустоун.

След като свличането изпрати двете платна да се разбият в бездна покрай прохода Тетън в събота, никой не може да допусна по кое време автомагистрала 22 на Уайоминг, сред Джаксън, Уайоминг, и източен Айдахо, ще бъдат отворени още веднъж.

В съпоставяне с други автомагистрали в района, маршрутът през прохода от 8400 фута (2560 метра) не е жизненоважен за влизане в националните паркове Йелоустоун и Гранд Тетън. Повечето гости не минават през прохода Тетън и достъпът до парка остава безконтролен.

Но за хиляди пътуващи всеки ден, които работят в скъпия Джаксън и живеят в по-достъпен източен Айдахо, автомагистралата е решаваща, два пъти- ежедневна връзка.

Ето какво би трябвало да знаете, защото обстановката продължава да се развива:

Бавно......

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР