Кандидатките за короната на Кралица на Бургас бяха избрани да

...
Кандидатките за короната на Кралица на Бургас бяха избрани да
Коментари Харесай

15 красавици ще се борят за титлата Кралица на Бургас 2022

Кандидатките за короната на Кралица на Бургас бяха определени да вземат участие в състезанието за хубост след персонална среща на финалния кастинг, който се организира преди две седмици. Момичетата, които имаха предпочитание да се впуснат в конкуренцията за най-красива бургазлийка, надвишиха упованията на уредниците. Изборът за допускане до присъединяване в състезанието тази година беше извънредно сложен - споделят от организацията на Кралица на Бургас. Избрани са петнадесет хубавици на възраст от 16 до 21 години, които ще се борят за купата тази година.

Сред участничките, доминират възпитанички на езиковите гимназии в морския град. Сред претендентките има и възпитаничка на Математическата гимназия в морския град, от техникума по туризъм и строителния колеж. Студентка от Софийски университет и художник са измежду участничките в състезанието. Претендентките за купата са с идеалните ограничения за професионални модели, което е преимущество при присъединяване им в идния конкурс за хубост и дава добра опция за професионална реализация като фотомодели.



Конкурсът за хубост Кралица на Бургас 2022 г ще се организира на 11-ти юни от 20.00 ч в Летен театър- Бургас. Входът е свободен! Поканени са всички поданици и посетители на морския град, които желаят да станат част от избора на най-красива бургазлийка. Публиката в летния спектакъл ще избере момичето, което ще бъде удостоено с купата „ Лице на публиката “. Конкурсът ще премине в три тура, като в първи тур претендентките ще дефилират с дизайнерски тениски и дънки, като акцент в облеклото им ще бъдат аксесоарите, обезпечени от известния български дизайнер Стоян Радичев. Във втори тур девойките ще се показват в съвременни бански костюми на бургаската компания " NUXTA, а в третия, заключителен тур, ще бъдат облечени в балните рокли още веднъж на Радичев.

От организацията на състезанието канят всички бургазлии и посетители на града на 11-ти юни в Летен театър-Бургас дружно да изберем новата Кралица на Бургас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР