Кандидатът за президент Анастас Герджиков и кандидатът за вицепрезидент Невяна

...
Кандидатът за президент Анастас Герджиков и кандидатът за вицепрезидент Невяна
Коментари Харесай

Герджиков от Пловдив: За резултатите в Турция вина имат т.нар. партии на протеста

Кандидатът за президент Анастас Герджиков и претендентът за вицепрезидент Невяна Митева закриха акцията си в Пловдив. На влизане в Голямата базилика в Пловдив двамата бяха тествани от здравни инспектори за зелени документи. Той и Митева дефинираха коментара на Радев за Украйна като „ безспорен гаф “, оповестяват от bTV.

" Реакцията на украинското министерство е естествена, тъй като позицията, която чухме през вчерашния ден от господин Радев се разграничава от позицията на Европейската комисия ", сподели проф. Анастас Герджиков. По думите му появяването на полицейски чиновници в Софийския университет не е по никакъв начин инцидентно:

" Искали документите по една социална поръчка, където всичко е наред. Искането това да стане ден преди изборите с такава скорост е малко необичайно ", добави проф. Анастас Герджиков.
Според Герджиков за резултатите в Турция виновност имат по този начин наречените " партии на митинга ":

" Причината да има толкоз доста изборни секции в Турция и да се получават нещата от предходната неделя е, че няколко партии в Народното събрание гласоподаваха нов избирателен кодекс ", напомни проф. Герджиков.

При закриването на акцията той прикани: " Надявам се всички дружно да реализираме триумф в неделя, когато ще подкрепим смяната, с цел да бъдем обединени, и да реализираме благополучие и триумф! ".

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР