Канадски инвеститори направили солидна оферта на шоумен номер едно на

...
Канадски инвеститори направили солидна оферта на шоумен номер едно на
Коментари Харесай

Канадци предложиха огромна сума на Слави Трифонов!

Канадски вложители създали солидна оферта на шоумен номер едно на България — Слави Трифонов, само че той твърдо отказал. Музикантът без съмнение отказал предлагането, без значение какъв брой било примамливо. Само преди месец канадска компания се свързала със Слави, правейки му предложение да откупи земите на починалия му татко. Певецът се съветвал с майка си и сестра си, само че и двете отхвърлили концепцията.

" Още съм жива и към този момент не сме опрели до това да продаваме земята си ", отсякла вуйна Здравка. Възрастната жена живее повече в Плевен при щерка си и шурей си. Тя рядко се вясва в село Тодорово, където беше снаха. Голяма част от роднините и приятелите й са покойници, или живеят при децата си.

" Нищо не ме задържа в Учиндол, като се изключи че постоянно вървя до гроба на мъжа си ", споделя още Здравка. Причината за задграничната оферта, отправена на Слави, е, че в последно време овощарството в региона процъфтява. Микроклиматът е отличен за разнообразни плодни насаждения, което е и повода бизнесът с плодове да е толкоз известен тук.

А задграничните вложители не се тормозят да оферират цялостни торби с пари за земята на локалните, в това число и за парцелите на Слави, наследени от татко му, написа " България през днешния ден ".

Приживе Тодор Трифонов се грижел персонално за парцелите си. Дори имал градина в къщата си на село, която обслужвал самичък. След като си отиде обаче никой не се занимавал с нея. Само жена му и щерка му понякога идвали да нагледат парцела. Слави не е стъпвал в Учиндол.

Преди години водещият имаше концепция по поръка на татко си да направи там чифлик. Той даже купи някогашния боен полигон, само че по този начин и не стартира градежа.
" Не считам да пребивавам на село, както и в Плевен. Бизнесът ми е в София, тук ще остана ", отсякъл Слави, когато го попитали дали в миналото ще се върне в Плевен.

В момента звездата най-често е засичан на пъпа на София, където населява голям мезонет. Той продаде и първокласното си имение край село Кладница, което построи, откакто купи 4 декара земя.

Отначало Дългия възнамерявал да купи къща, само че не си харесал нито една, по тази причина купил земята и си построил лична. Но и там не се преместил да живее. Той продаде и жилището си край Варна, който също притежаваше преди години, само че след това избра да махне.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР