Роднините на Бианка Ченсори имат нова причина да се тревожат

...
Роднините на Бианка Ченсори имат нова причина да се тревожат
Коментари Харесай

Кание Уест прави жена си порнозвезда, роднините й са притеснени

Роднините на Бианка Ченсори имат нова причина да се тревожат за нея - в този момент те се тормозят, че Кание Уест може я да завлече в порно промишлеността , написа „ Дейли мейл “, базирайки се на свои източници.

(Във видеото може да научите повече за: Кание Уест упрекнат в корист на работното място!)

Според изданието, след визитата на майката на Ченсори в Лос Анджелис, близки на момичето решили да дадат късмет на Кание, макар скандалната му известност, обвързвана с антисемитски изказвания и неуместно държание. Те бяха подготвени да одобряват, че рапърът не принуждава Бианка да прави нищо, в това число да носи разголени тоалети, тъй като знаеха за проектите на двойката да сътвори лична марка облекла.

Когато обаче се оказа, че музикантът ще отвори порно студио Yeezy Porn, мнението им още веднъж се промени.
 о
„ Те са ужасени и доста разтревожени от обстоятелството, че Кание въвлича Бианка със себе си в света на филмите за възрастни. Той към този момент я употребява както реклама за пропагандата на непочтено държание “, разкри осведомен.

Според него околните на Бианка считат, че студиото на Уест ще се отрази пагубно на брака му с Ченсори.

Освен това Кание сподели по-рано, че Ким Кардашян е подала молба за бракоразвод от него поради пристрастеността му към порно. Може би тези страхове не са неоснователни.

Изданието InTouch по-рано заяви, че Бианка не е удовлетворена от новите проекти на Кание и също се опасява, че той ще желае да я снима във филмите си, а тя въобще няма потребност от това. Според другари и родственици на Ченсори рапърът е убедил жена си, че Yeezy Porn ще им помогне да забогатеят.

След като Бианка Ченсори се омъжи за Кание Уест, тя стартира постоянно да се появява обществено в мощно разголени тоалети, чак до порно детайли и внушения. Много интернет консуматори сигнализираха, подозирайки, че рапърът манипулира жена си и изцяло я управлява.

По-късно обаче вътрешни хора започнаха да споделят, че Бианка въобще не е срещу сходни опити със стила си, тъй като се стреми към популярност.

Освен това, още преди да срещне Кание, тя се бе появявала на обществени места с разголени тоалети. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР