Камелия Тодорова ще представи авторския си музикален спектакъл „Моят глас“

...
Камелия Тодорова ще представи авторския си музикален спектакъл „Моят глас“
Коментари Харесай

Камелия Тодорова представя спектакъла „Моят глас

Камелия Тодорова ще показа авторския си музикален театър „ Моят глас “ за първи път на сцената в Théatro на 12 май след сполучливата премиера в края на предходната година, заяви Епицентър.

„ Моят глас” е едно прочувствено и вълнуващо пътешестване през живота на Камелия Тодорова.

Събитието сплотява музика, образни картини и разкази по един несравним метод. На фона на мемоари от живота на Камелия Тодорова ще чуете едни от най-обичаните ѝ песни, измежду които „ Да е влюбен този свят”, „ Ден и нощ”, „ Не ме гледай по този начин, момче”, „ Прошепнати мечти”, както и най-известните ѝ осъществявания на джаз, рок, соул, фънк и арендби музика. Всичко това се добавя от особено основано за плана образно наличие.

„ В една кариера, както и в самия живот, не всеки път всичко не е розово. Има и сложни моменти. Но този театър демонстрира какъв брой е значимо човек да не се отхвърля и да преследва фантазиите си. Това, което постоянно съм желала да върша с музиката си, е да веселя хората “, споделя Камелия Тодорова.

„ Моят глас “ е покана да надникнете в един живот, изпълнен с прелестна музика, персонални истории, страсти, безредици и неповторимите глас и наличие на Камелия Тодорова.

Автор на спектакъла е Камелия Тодорова. Зад образното наличие стои Васил Къркеланов. Сценограф е Мариета Ценова. Юлиан Янев е създател на аранжиментите и началник на музикалния квартет зад пианото. Останалите музиканти са Щерион Пилидов – китара, Радослав Славчев – бас, Борислав Петров – ударни. Беквокали са Елена Сиракова, Катя Кръстева, Христина Нейкова и Мартин Константинов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР