Калина Кузманова, известна като една от най-любимите инстаграм звезди у

...
Калина Кузманова, известна като една от най-любимите инстаграм звезди у
Коментари Харесай

Инстаграм звезда разкрива тайните на успеха

Калина Кузманова, известна като една от най-любимите инстаграм звезди у нас, ще разкрие тайните на триумфа по време на специфичен курс. Русата упоритост е оповестена за една от най-красивите дами в България. Титулувана е и като обичана риалити героиня. Номинирана е за най-успешен инфлуенсър в страхотна конкуренция... И е от дребното известни персони, които остават любимци на публиката даже и след финала на телевизионното прайм тайм време.

Чаровната дама има над 242 хиляди почитатели в инстаграм, 14 хиляди клиента в YouTube и повече от 58 хиляди фенове във фейсбук. А златното й сърце я води към благотворителни начинания в помощ на деца без родители и млади майки.

Сега Калина е подготвена за последваща крачка в своята кариера и от основател на цифрово наличие се трансформира в учител. В първия инфлуенс курс за Академия " Живей елегантно " екранната Галя ще покаже по какъв начин се построява съвършена онлайн визия, кои са вайръл изявления, кой е позитивният имидж и бизнес триумф въз основа на инстаграм логаритъма и така нататък

Обучението " Как да бъдеш сполучлив инфлуенсър " е с две вероятни за посещаване дати: 11 и 12 март (петък и събота). Повече детайлности, както и опция за записване, са оповестени в уеб страницата и обществените мрежи на Академия " Живей елегантно " и в каналите на самата Калина.

https://lea-academy.eu/bg/

https://www.facebook.com/academy.live.elegantly

https://www.instagram.com/academy_live_elegantly/

https://www.instagram.com/kalina_kuzmanova/

https://www.youtube.com/channel/UCuaf-Os2HS8dr8kqdufAhTw

https://www.facebook.com/kalina.kuzmanova.7
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР