Каквото и да кажем за тях ще е малко. Когато

...
Каквото и да кажем за тях ще е малко. Когато
Коментари Харесай

Il Volo пред bTV: Парите, славата и постиженията не са онова, което те прави различен


Каквото и да кажем за тях ще е малко. Когато верните авторитетни хора от американска звукозаписна компания гледат това осъществяване на " O, Sole Mio ", оферират на групата контракт за 2 млн. $ - и ги вършат първите италиански реализатори в историята, които да имат контракт непосредствено с американски лейбъл. Апропо, лейбъла, издал Джон Ленън, Guns'n'Roses, " Аеросмит ", Сър Елтън Джон и Снуп Дог. Вече повече от 10 години покоряват поп-опера сцената по целия свят, а публиката ги обожава. До концертите им в София и Пловдив остава месец. Петя Дикова и операторът Константин Димитров се срещнаха във Верона с италианското трио Il Volo.

Господа по какъв начин сте? Вчера видях най-големия ви обожател от Румъния - тя е чествала юбилея си на Ваш концерт, дружно със брачна половинка си, след това се видяхме инцидентно с вас, до момента в който се опитвахте да вечеряте необезпокоявани във Верона, само че Ви бяха забелязали и давахте подписи. Как се справяте? Как сте?

" Най-накрая работим по новото турне, след едногодишна пауза. Ние пеем за обич, по тази причина и концертите ни са идеалното място, на което да доведете обичания или обичаната си. И по тази причина доста хора идват на концертите ни по двойки ", сподели Джанлука Джинобле.

" Ние се радваме да забележим щастливите лица в публиката, които са пристигнали да гледат концертите ни след година на пандемия. Вълнуваме се, че започваме следващо международно турне - ще се върнем в България напълно скоро ", добави той.

За мен е наслаждение да предам най-искрени поздрави от всички Ваши фенове в България. Какво бихте им споделили?

" Бяхме в България предходната година и в никакъв случай няма да не помни този концерт. Не чакахме, че Античният спектакъл, това прелестно място, и публиката - нашата аудитория - ще ни посрещне по този превъзходен метод. Това е една от аргументите всякога, в който планираме международно турне, да споделяме на мениджърите: " Трябва да отидем в България, тъй като те ни обичат и ние ги обичаме ", сподели Пиеро Бароне.

" В случая с България, това, което ни свързва, не са единствено цветовете на знамената ни, само че и сме доста сърдечни хора. И двата народа, нали? ", добави Джанлука.

Как успявате да останете скромни? Стотици милиони гледания в YouTube, стотици хиляди почитатели в обществените мрежи, хора, които ви обичат по целия свят, пели сте на една сцена с Барбара Стрейзанд и Пласидо Доминго, Андреа Бочели. Как успявате да сте скромни?

" Нека отговоря по този начин: Парите, славата и достиженията не са това, което те прави друг. Не се възприемаме друго. Ние сме си същите. Усещаме се както преди. Ние сме хора като всички останали. Обичаме работата си и постоянно споделяме, че нямаме и един работен ден, тъй като вършим това, което обичаме и когато се качваме на сцената - там е нашият свят. Това е домът ни. Там се усещаме комфортно и може би тук е моментът да кажем " Благодаря! " на нашите фамилии, че ни поддържат. Те са доста значими за нас и с помощта на тях сме крепко стъпили на земята ", сподели Иняцио Боскето.

Разкажете ми за срещата си с Папата. Какво научихте от него?

" Ние сме италианци, държим Папата доста близо до сърцата си. Докато растяхме майките ни ни водеха на черква, дружно с цялото семейство. За нас той е доста специфичен. И когато пристигнаха при нас и споделиха: " Вие ще пеете пред папата ", в първия миг не повярвахме. Но по-късно, когато пристигнахме в Панама да пеем за това особено събитие, видяхме Папата на един метър от нас - беше доста вълнуващо. Ще пазим този спомен вечно. Никога няма да го забравим ", сподели Пиеро.

" Направихме си селфи с папата. Казахме му: " Папа Фрациск, може ли да си създадем селфи с Вас? " И той сподели: Да, да, не се тормозете ". Взехме телефоните и се снимахме с него. След срещата с него трябваше да се качим на сцената и беше доста занимателно. Това е папата. За нас той е доста значима фигура, а и той намира метод да остане покрай младите генерации ", сподели Джанлука.

" Мисля, че с помощта на този папа, младежите са покрай църквата. И би трябвало да му благодарим за това, тъй като ние не го усещаме отдалечен, а в противен случай ", сподели Пиеро.

Срещата ни в Арена ди Ветрона е вълнуваща, и тъй като тъкмо тук тъкмо преди година се организира първият огромен концерт, който беляза и края на най-строгите ограничаващи Коронавирус ограничения в Италия - публиката надвиши 5 милиона души.

Шеметната им кариера стартира още на 14 и като членовете на доста международни бойбанди, те се са ходили в университет. За себе си момчетата споделят: " Посветили сме живота си на музиката, нямаме почивни дни, и в никакъв случай не поглеждаме часовника ".

Какво правихте по време на пандемията?

" Четохме книги, гледахме филми, все неща, за които не ни остава време когато сме в режим " живот на турне ". Прекарахме време със фамилиите си ", сподели Пиеро.

Надявах се, че ще кажете: По време на пандемията гледахме доста филми на Енио Мориконе и по този начин се роди концепцията да създадем концерта " Ил Воло пеят Мориконе ".

" Това е правилно, Точно по този начин е и сме доста щастливи да пеем тази изключителна музика и да прибавим към репертоара си тези превъзходни саундтрак песни. Те са останали в историята на италианската просвета през магията на киното ", сподели Джанлука.

" А и като пеем тези песни, това повишава престижа на репертоара ни ", добави Иняцио.

Знам, че сте се срещали със семейство Мориконе - брачната половинка му и сина му.

" Те ни помогнаха с избора на песни и бяха доста благи с нас. Много сме им признателни. Сина му написа красива ария за нас - и я включихме в албума ", сподели Пиеро.

Първата поява на Ил Воло една сцена с маестро Мироконе е през 2011 година в Рим.

Имате ли мемоари от първата си среща с Маестро Мориконе, когато записвате дебютния си албум?

" Да, тогава записвахме първия си албум и бяхме на 15 години. Бяхме деца, а внезапно имахме тази чест да се представим пред маестро Енио Мориконе в Рим с неговия оркестър ", сподели Джанлука.

Вижте какво още споделиха изпълнителите от Il Volo във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР