Какво ново на любовния фронт да очаква всеки знак от

...
Какво ново на любовния фронт да очаква всеки знак от
Коментари Харесай

Най-точният любовен хороскоп за новата седмица

Какво ново на любовния фронт да чака всеки знак от зодиака за интервала от 9 до 15 януари. 

Овен

Седмица на благотворно развиване на любовните връзки. Ако сте необвързани, освободете се от тези страсти, които ви пречат да намерите персонално благополучие. Отварят се нови благоприятни условия пред вас в сантиментален проект.

Телец

Оставете любовната ви връзка да се развива естествено и не пришпорвайте нещата. Сега е моментът да коригирате нещо във връзката, с цел да сведете до най-малко вероятни проблеми в бъдеще. Проявете самообладание и схващане към половинката. Възможно е да поставите под въпрос възприятията на колегата си.

Близнаци

Може да осъзнаете, че визията за колегата ви се разминава с действителността. Седмицата е удобна за срещи със остарели познати и визити на събития, едно от които може да докара до съдбовна среща. Периодът е подобаващ за намиране на идеалния сътрудник или на възобновление на остаряла обич.

Рак

Очаква ви приятна изненада от обичания. Кризите в любовните връзки са в предишното. Сега е моментът да изгладите зародило сред вас неразбирателство, в случай че има такова. Моментът е подобаващ за прекосяване на връзката ви към последващо равнище – основаване на семейство, деца, нов дом.



Лъв

Периодът е подобаващ за разискване на всички въпроси с половинката, изключително на тези, свързани с финансите. Връзката ви е под опасност, само че в случай че не дърпате одеялото към себе си, тогава всички рецесии могат да бъдат преодолени с лекост. Времето е удобно за започване на фамилен бизнес.

Дева

Седмицата е удобна за хармонизиране на любовните връзки. Необвързаните имат късмет да намерят своя съвършен сътрудник, стига да излязат от черупката си и да задействат обществения си живот. Възможно е да започнете буен романс с сътрудник.

Везни

Новата седмица ще ви донесе доста щастливи моменти в персонален проект. Ако сте обвързани, любовта ви може да премине на последващо равнище. За необвързаните интервалът също е обещаващ – срещата с другари ще ви донесе нови запознанства, измежду които може да намерите сантиментален сътрудник.

Скорпион

През новата седмица за вас животът става по-интересен и сантиментален. Ако сте необвързани, използвайте всяка опция за пътешестване или срещи – появяват се огромен брой евентуални сътрудници. Творческите занимания, визитата на обществени събития, взаимните действия с представители на противоположни пол способстват за съдбовни срещи. 

Стрелец

Отделете време на обичания човек, оставете дилемите замалко настрани и се отдайте един на различен. Създайте си атмосфера на романтика и релакс, от която имате толкоз огромна потребност. Необвързаните от вас да се огледат в близост – някой скрито въздиша по вас.

Козирог

Новата седмица ви носи романтика и вълнуващи прекарвания. Хора от предишното и някогашни сътрудници по най-неочакван метод могат да се появят в живота ви и изцяло да го преобразят към по-добро. Не пропускайте опцията да отидете на странствуване – може да срещнете човек, който ще накара сърцето ви да тупти по-бързо.

Водолей

Периодът е подобаващ да помислите за бъдещето на връзката си. Ако сте сигурни, че това е вашият човек, време е да преминете на друго равнище. Сега е моментът да преоцените вашите сантиментални връзки. Ако сте необвързани, допустимо е да срещнете някой, който мощно ще ви развълнува.

Риби

Новата седмица е обещаваща за вашите сантиментални връзки, само че изисква от ваша страна успокоение и самообладание към потребностите на половинката. Ще бъдете водени от желанието за взаимно схващане, прочувствена фамилиарност, нравствен комфорт. Не давайте воля на ревността и съмненията – това единствено може да утежни връзките с колегата ви.



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР