Тъй като слънцето продължава да грее този уикенд, е издадено

...
Тъй като слънцето продължава да грее този уикенд, е издадено
Коментари Харесай

Предупреждението на жената за опасност с огледало показва колко бързо може да избухне пожар в слънчев ден

Тъй като слънцето продължава да грее този уикенд, е издадено предизвестие да държите огледалата си надалеч от прозорците.

Обединеното кралство най-сетне е изправено пред първата си гореща вълна за 2024 година и доста от нас ще се възползват оптимално от слънчевото време, като се насочат към плажове, прекарват време в градината или го изживяват в бирария. Но преди да излезете на открито и да се насладите на слънцето, би трябвало да се уверите, че домът ви е в сигурност.

Една жена преди този момент показа предизвестие онлайн, откакто научи от първа ръка евентуално пагубните резултати от това да държите огледало на перваза на прозореца си или покрай прозореца ви, когато слънцето грее непосредствено върху него.

Много от нас държат огледала покрай прозорците, с цел да имат естествена светлина, до момента в който оформят прическата си или се гримират, само че както предизвести една майка, може да аргументи същински проблеми, в случай че бъде оставено там по време на гореща вълна. Ребека Томпсън разгласява видео в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР