Какво ни очаква през юли - време ли е за

...
Какво ни очаква през юли - време ли е за
Коментари Харесай

Месечен хороскоп на Алена

Какво ни чака през юли - време ли е за значими решения, ще преодолеем ли комплексите си, вижте препоръките на най-хубавия български астролог  Светлана Тилкова - Алена.

Овен

Овните в едно радостно неконтролируемо въодушевление. Най-точно казано ще се чувствате като отвързани. Ще имате предпочитание да споделяте всяка своя мисъл и страст, без значение дали е позитивна или негативна. Повечето ще са позитивни това ще ви донесе активи още първите дни на месеца. Ще съумеете да прокарате повече си хрумвания и малко на брой ще се съмняват в съобразността им. Благоприятно ще се развиват въпросите, свързани с недвижимо имущество и земя, изключително през първите дни на месеца. Дните към 5 юли са най-подходящи за сключването на покупко-продажби. Общо взето каквото значимо имате да вършиме го правете до 20 юли. След този интервал не се занимавайте с неща, които изискват точно мислене и се въздържайте от вземането на решения. Последната седмица на юли не е подобаваща за нови запознанства или уреждането на въпроси от любовно естество и персонални връзки. Тогава действайте со кротце и со богатство, а найдобре въобще не действайте, тъй като не е ясно какви тъкмо ще са последствията. Въздържайте се от инцидентни полови контакти, а ако все отново се случи вземете защитни ограничения, с цел да сте сигурни за здравето си. 

Телец

Юли стартира с почистване на сметки за представителите на знака. Някои може да преживеят разлъка, само че не се взирайте в предишното и това, което сте изгубили, защото може да пропуснете това, което бъдещето ви предлага. А то напълно не е малко. Мислете на правилото – всяко зло за положително и няма да сбъркате. Други от вас може и да не виждат всички тези промени или сами да ги провокират с държанието си. Ще бъдете погълнати от въображението ви, което ви докара до откриването на нови хоризонти за вас. Възможно е да желаете да започнете да се развивате в друга посока, заради което пътищата ви с някой да се разделят. Не бива да съжалявате за това и не се обръщайте обратно. Не позволявайте и да ви бъде вменявано възприятие за виновност. Втората декада на месеца ще бъде същинско предизвикателство за вас. Бъдете деликатни в постъпките си, добре обмисляйте дейностите си. Това не е време за опасности и впускане в рискови обстановки. Последните дни на юли ще ви дадат справедливо успокоение. Ако сте възнамерявали почивката си за тогава бъдете сигурни, че ще си отдъхнете както би трябвало, само че не очаквайте особени завършения.

Близнаци

Юли ще ви завари, изпълнени със сили и предпочитание за деяние. Независимо от високите температури и мириса на море работоспособността ви ще е пословична. Въпреки това събитията не зависят от вас, за това се замете с нещо рутинно или помагайте на някого. Вземането на значими решения не е удачно тъкмо в този момент. Успехи ще имате, само че ги приемайте като знак, че сте на прав път, а не с цел да почивате на лаврите си. Не си позволявайте да се отпускате. Другата прекаленост също няма да е потребна за вас изключително през втората декада на месеца. Най-добре тъкмо тогава отидете на море или където сте възнамерявали да прекарате почивката си. Не се впускайте прекомерно бързо в новите познанства, изключително в случай че сте отпътували със своята половинка или другари. Внимавайте за децата. Юли дава обещание да нямате грижи с парите, в случай че не се подадете на желанието да се сдобиете с нещо доста скъпо. Хубаво е да си дадете сметка, че няма да може те да си го позволите или даже в случай че съумеете дълго време ще би трябвало да се съвземате финансово.

Рак  Юли ще е паметен за представителите на знака. А още по-хубавото е, че това се отнася, както за персоналния живота, по този начин и за служебната сфера. Водният ви темперамент ще ви бъде от изгода и ще съумеете да комбинирате рационалното и ирационалното у вас. В работата най-добре да се концентрирайте върху осъществяването на нещата, без да се притеснявате от периоди и количество. Именно в този метод ще се крие триумфът ви.Сделките през този месец ще бъдат сполучливи, а договарянията ще ви донесат доста повече приходи, от колкото сте си представяли. В персоналния живот ще бъдете щастливи, както в никакъв случай до в този момент. Месецът ще ви зарадва с естетика и възприятие на реципрочност. Свободните представители на знака ще имат щастието да срещнат, по този начин търсената половинка. Важното е да не се срамувате от възприятията си и да бъдете малко понапористи, в сравнение с е особено за вас. През последните дни на месеца ви чака сполучливо разрешаване на всички битови и служебни въпроси. Единственото, което би трябвало да извършите е да се заемете с тях.

Лъв

Началото на юли няма да е най-хубавото време за отмора. Ще ви вълнуват прекомерно доста въпроси и даже да сте в отпуска ще се чувствате натоварени душевен. Умът и сърцето ви ще са в трескаво несъгласие и ще се опитате да угодите и на двамата непременно. Интересното е, че ще съумеете, само че е доста евентуално да си докарате нервозен срив. Средата на юли е интервал, в който би трябвало да бъдете с нараснало внимание. Найдобре избягвайте пътуванията тогава. Бъдете деликатни на пътя, при боравенето с ток. Има риск от промени, които ще бъдат прекомерно изненадващи за вас. За да се почувствате по-добре изберете тиха конюнктура в планината, на село, където ще имате допир с природата в най-чистия ѝ тип. През последната декада на месеца някои представители на знака може да преживеят разтърсваща любовна връзка.

Преживяването ще е завладяващо в прочувствен и полов проект. Все отново бъдете внимателни и мислете за последствията.

Дева

Юли стартира с изненада за представителите на знака Дева. Пригответе се за огън и пристрастеност, които от дълго време не сте изпитвали. В същото време мозъкът ви би трябвало да е нащрек. Може да се каже, че ще получите всичко, което пожелаете, само че в един миг ще ви е мъчно да носите толкоз доста на плещите си. В първите дни на месеца може да научите нещо изненадващо за колегата ви, което няма да го показа в най-хубавата му светлина. Освен това ви чака прелъщение, само че изневярата поради възмездие постоянно не е добра концепция. Ако ви следва сключването на значима договорка използвайте късметлийския 17 юли. Тогава ще имате кристално ясна визия за нещата и воля за осъществяване. Най-силни ще бъдете във въпросите, свързани с чужбина, висшето обучение и философските аспекти. 20 юли може да ви донесе спорове. Избягвайте изясняването на връзки тогава. Рискувате да се деянията като леден и апатичен човек, какъвто не сте. На 23 юли ще ви зарадват с добра вест, която ще ви приближи до сбъдването на ваша фантазия, обвързвана с финансовото ви положение. Благодарение на това ще може да прекарате последните дни на месеца по този начин, както желаете и да се почувствате като воин от приказка.

Везни

Този летен месец няма да ви зарадва с доста отмора. Дните ще са изпълнени с интензивност, която ще ви остави без мирис. Ако ви е било монотонно през последните седмици това ще ви направи същински щастливи. Някои представители на знака ще са затруднени от прекомерното внимание, на което ще станат обект, от страна на представители на противоположния пол. Флиртът ще е на всички места към вас и даже може да навлече проблеми на тези, които имат към този момент своята половинка. Средата на юли ще ви донесе въпроси за решение от фамилно естество. Може да се наложи да прекарате повече време при роднините си. Но вложеното време и внимание ще бъдат възнаградени. Важното е да се щадите и да си давате повече отмора. Освен това пазете и нервите си. Никой проблем не е толкоз значим или сериозен, с цел да коства психическото ви здраве. Добре ще ви се отрази на настроението ви един ободрителен ремонт. Имайте смелостта да употребявате по-ярки и радостни цветове, които да ви припомнят за лятото в студените дни на зимата. Ако сте решили да желаете покачване средата на юли е подобаващият миг за това. В персоналния живот се придържайте към правилото на компромисите. Дайте си сметка какъв брой доста отстъпки е направил сътрудникът ви в името на връзките ви.

Скорпион

През този месец ще може да се отпуснете. Това ще ви даде опция напълно да се насладите на хубавите неща в живота. Юли ще ви даде шанса да се ползвате от плодовете на труда си, да се разтоварите и да се насладите на почивката. В средата на месеца за себе си ще припомнят някои нерешени въпроси и ще би трябвало да се концентрирайте повече. Ще се наложи да поемете отговорност. Няма по какъв начин. В служебно отношение ви чака сключването на значими контракти. Нека има експерт, който да обърне внимание на всички елементи по документите. Необходимо е да контролирате напълно процеса, защото са вероятни пропуски, които по-късно да ви основат проблеми. Юли ще е месец, в който въображението ви ще работи на цялостни обороти и е добре да се възползвате от това. Ще виждате шанса и облагата там, където никой различен не ги вижда. Това важи изключително за първите дни на месеца. Хубаво е, обаче да спазвате границите, с цел да не излезете от рамките на разрешеното. Пазете се от алкохола и опияняващи средства. В средата на месеца ще има не малко моменти, в които ще би трябвало да се борите за правата си. Ще ви се коства, че персоналния ви интерес е подценен. Може да имате несъгласия с половинката ви и това да докара до конфликти сред вас. Втората половина на месеца ще ви подари с същинско задоволство. Очакват ви доста приятни пътувания. Някои от вас ще имат триумф в издателската активност и висшето обучение. До края на месеца нещата в тези области ще се случват по-лесно тъй че не пропускайте шанса си. Стрелец Юли ще даде доста на представителите на знака

Стрелец.

Най-щастливи ще бъдат вкъщи. Ще се чувствате обичани, ценени, мечтани. В същото време ще сте задоволително трезви, с цел да преследвате и постигате персоналните си ползи и цели. Периодът е добър за внедряването на нови способи в работата и безмилостна разлъка със старите похвати. Това, което може да разклати позициите ви е неразумната приложимост на алкохол и последствията от нея. Внимавайте с приема на медикаменти. Ако имате фантазии гледайте действително на тях, с цел да не се загубите в личните си показа. Последната декада на месеца е най-подходяща за осъществяването на по-отговорните действия в работата. Тогава у вас ще доминира трезвата преценка и дисциплината. Няма да ви тормозят непотребни страсти. Последните дни на юли може да ви се сторят напряко скучни.

Козирог

Първите дни на юли стартират с напрежение за представителите на знака Козирог. Може за имате моменти, в които да си мислите, че всичко и всички са против вас. Общо взето няма да сте надалеч от истината. Нещата ще се получават мъчно и ще би трябвало да се справяте с доста трудности. Роптаенето против статуквото единствено ще усложни нещата още повече. Така че най-добре се борете безмълвно. Лъч вяра ще проблесне на 7 юли – пробвайте се да запазите чувството за по-дълго време. Главната заплаха през интервала може да бъдат вашите нереални показа и заблуди. Не търсете разтуха в алкохола – няма да я намерите. Освен това даже някой различен да носи виновност за компликациите ви не си позволявайте упреци към него, а търсете метод да се справите сами. Слънцето ще изгрее в средата на месеца, когато в съвсем всички сфери нещата ще потръгнат в вярната посока. И пари и обич ще има. Освен това ще нарасне престижа ви и може да се преборите за една много мечтана от вас позиция. До последните дни на юли шансът ще е на ваша страна, тъй че запретвайте ръкави и докажете, че заслужавате това, за което се борите.

Водолей

Първите дни на юли ще ви заварят в положение на трезва равносметка. Изобщо няма да ви е боязън, от това, което срещате по пътя си и ще сте твърдо решени да изгладите тези неравности у себе си, които ви пречат по пътя на съвършенството. Не бива да се съмнявате в това, че сте на прав път, даже близките да демонстрират, че не ви схващат. С всяко свое деяние ще потвърждавате, че сте прави. Може да си позволите повече искреност, с цел да спечелите скъпи хора на своя страна. В средата на месеца може да имате несъгласия с членовете на фамилията. Трудно ще бъдете разбрани и ще се наложи да преминете през избрани трудности в намирането на общ език. Въпреки компликациите процесът ще способства за реализирането на персоналните ви цели. В любовта също ще излезете победител. Последните дни на юли ще са най-силни в служебно отношение. Ще имате всички шансове, за които сте мечтали. Някои ще бъдат признати в специалността, за която постоянно са мечтали. Други от вас може да осъществят концепциите си в чужбина или да стартират съдействие с хора от друга страна. Най-успешни ще са тези представители на знака, които се занимават с електроника. Умът и интуицията ще са в естетика.

Риби

Искрено се надяваме, че представителите на знака Риби ще са излезли в отпуска през първите дни на юли, защото отнесеността и нежеланието им за работа ще са отвън рамките на допустимото. В същото време някои от тях ще имат неистово предпочитание да изпълнят свои персонални упоритости. Сега ще имате опция да поработите върху реализирането им. Но ще би трябвало да платите известна цена за това. Промяната изисква смяна и тя няма да е дребна. Това, което ще ви е нужно е повече кураж. 8 юли прекарайте сами, тъй като може да си навлечете неприятности от прекомерната ви емоционалност. Няма значение, с кого ще прекарате деня, той ще стане жертва на вашите усеща, които обаче ще са отвън границите на търпимото. Средата на юли ще усетите, че напрежението понижава и в случай че към този момент сте си умряли добре имате всички шансове да подобрите всички върхове за работа в офиса. Ще ви е нужна повече доза дисциплинираност, само че в случай че се чувствате задоволително въодушевени няма да имате проблеми с това. Последните 10 дни на месеца ще ви накарат да се обърнете към отминали неща. Ако има нещо за дотъкмяване или привършване – в този момент е моментът.

 

За дамата

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР