Стопкадри бТВМагдалена Томова по всичко изглежда, че е преживяла стресиращия

...
Стопкадри бТВМагдалена Томова по всичко изглежда, че е преживяла стресиращия
Коментари Харесай

Маги от Ергенът загатна за новия си мъж с необикновен жест

Стопкадри бТВ

Магдалена Томова по всичко наподобява, че е претърпяла стресиращия за нея край в Ергенът, откакто до последно вярваше, че ще завоюва сърцето на Алекс, само че той не я избра.



По-малко от седмица след края на сантименталното риалити Маги удостовери, че има нов мъж до нея, като сподели ръката си на Яна Донева, на която имаше букви А.М.

Варненката обаче не пожела да разкрие повече, макар че водещата на „ Преди обед “ бе много настоятелна в това да разере кой е мъжът до нея.



Самата Маги пък призна, че няма да елементарни на Алекс, нито ще го потърси повече, по-късно което той е споделил за нея в предаването, в което тя гостува сега.

От неговите думите разбирам, че аз се видях с един човек, който не не познавам, и изрично не бих дала прошка на Александър всичко това, което сподели, тъй като той се отхвърли от всичко, съобщи по бТВ Маги.

Тя посочи, че в Къщата на любовта не е имало никакъв сюжет, и нито един редактор не можел да й каже какво да приказва.

Няма контракт на света, който да те накара да правиш нещо, което е срещу волята и да споделиш чувство, което не изпитваш, уверена е русокоската.



През тези три месеца Александър по никакъв метод не ме е предиздвикал да се усещам нестабилно в неговите усеща, тъй като от самото начало той ме караше да си мисля, че всичко е споделено, а когато го гледах тук при теб, усетих, че той се отхвърля от всичко, добави тя.

Усмивката на лицето му, в която аз извънредно доста имах вяра и чаках с такова неспокойствие да видя, тъй като тези срещи мен ме зареждаха извънредно доста, не мога да към този момент да имам вяра в нея и на нищо от това, което се е случило там, откровена е Томова.

За страдание Александър, който аз видях тук, ми лиши всичко, както и спомените, които желаех да се запазя, и оня добър усет след цялото това прекарване, разяснява Магдалена. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР