Както всяка година по това време напоследък, с наближаването на

...
Както всяка година по това време напоследък, с наближаването на
Коментари Харесай

Наближава Черният Петък - внимавайте

Както всяка година по това време в последно време, с наближаването на Черния Петък се настройваме за преференциални покупки. Това нормално става в последния уикенд на ноември, което предшества и Коледните понижения.

Внимавайте   за измами и подвеждащи реклами по време на Черния петък, предизвестяват от Асоциацията за отбрана на потребителите.

Проучване на асоциацията демонстрира, че 50% от българските консуматори ще пазарят на Черния петък, който тази година се пада на 29 ноември 2019 година

Най-голямо ще бъде извършването на покупки в комерсиалните центрове и онлайн магазините. Най-търсени ще бъдат облеклата,  следвани от електрониката и обувките . Отстъпките приблизително са сред 40 и 60%.

Очаква се да бъдат изхарчени приблизително по 500 лв. на човек.

 За търговците сходен ден е една чудесна опция за реклама и добър метод за нарастване на продажбите

На този ден обаче потребителите би трябвало да внимават, тъй като се случват най-големите измами и подвеждащи реклами, съобщи ръководителят на Асоциацията за отбрана на потребителите Пейо Майорски.

Има доста подправени отстъпки и клиентите би трябвало д а  следят цените на продуктите, които желаят да закупят, като създадат съпоставяне на продажбите в другите магазини. Дори и авансово да изследват цените и дали действително има понижение.

" Бъдете изключително деликатни, в случай че в   магазина ви предложат " стоков заем " , изключително в случай че около него има още нещо - да вземем за пример застраховка ", поучават от Асоциацията на потребителите.

Трябва да се внимава със стоките на заем, тъй като накрая потребителят може да се окаже в ръцете на колекторските компании. След това стартира техният тормоз при закъснение или неплащане, допълват от Асоциацията.

Не купувайте импулсивно - авансово. Решете какво ви е належащо или желаете, складирайте го във виртуалната си пазарска кошница и изчакайте деня с пониженията. Наистина ли бихте взели нещо, което не ви би трябвало, единствено тъй като написа " 70 % понижение ", дадоха още препоръки специалистите по оценка на потребителите. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР