Както всяка друга двойка, връзката между Жан-Клод Ван Дам и

...
Както всяка друга двойка, връзката между Жан-Клод Ван Дам и
Коментари Харесай

Жан-Клод Ван Дам и Гладис Португес са женени от 23 години и доказват, че любовта може да се върне дори след развод

Както всяка друга двойка, връзката сред Жан-Клод Ван Дам и брачната половинка му Гладис Португес е имала доста възходи и падения. И макар че се пробваха да живеят настрана, те въпреки всичко осъзнаха, че възприятията, които изпитват един към различен, са по-силни от всяко затруднение, което срещат по пътя си.

Актьорът, актьор по бойни изкуства и режисьор Жан-Клод Ван Дам и културистът, фитнес модел и актриса Гладис Португес се ожениха през 1987 година

През същата година двойката има наследник Кристофър, а през 1990 година фамилията се попълня: се ражда щерка Бианка. Въпреки това, 2 години след раждането на щерка им, Ван Дам и Португалия срещат компликации и вземат решение да прекратят връзката си.

След развода Ван Дам взема решение да стартира нова връзка

Ван Дам се дами за някогашната актриса и модел Дарси Лапие през 1994 година Те имаха наследник Николай. Но бракът им не продължи дълго и след 3 години те се разведоха.

Жан-Клод и някогашната му брачна половинка Гладис още веднъж започнаха да прекарват времето си дружно, откакто осъзнаха какъв брой мощна е любовта им. През 1999 година те вземат решение да се оженят още веднъж.

След щастливи 15 години брак те още веднъж започнаха да имат проблеми

През 2015 година Гладис за повторно подаде молба за бракоразвод, като уточни, че повода за раздялата са техните непреодолими разлики. Около 2 месеца по-късно двойката реши да се сдобри за повторно.

Те схванаха какъв брой доста се обичат и че разводът би бил тежък както за тях, по този начин и за децата им.

„ Двойка за това и двойка за решение на проблеми дружно. Вече съм се развеждал преди и този развой не носи наслаждение нито на децата, нито на родителите. Ако хората можеха да се държат дружно както в старите времена, цената на брака щеше да се върне “, призна артистът, откакто двамата взеха решение да опитат брака си за трети път.

А на въпрос дали са решили да останат дружно единствено поради децата, той отговори: „ Не. Разводът е единствено дума. А любовта е възприятие. И ние се обичаме. ”

Вярвате ли, че в името на любовта можете да дадете на човек втори или даже трети късмет? Ако сте дали втори късмет на сътрудник, по какъв начин се е получило за вас?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР