Както вече ФАКТИ съобщи, 42-годишен мъж е намушкал с нож

...
Както вече ФАКТИ съобщи, 42-годишен мъж е намушкал с нож
Коментари Харесай

Намушканият и нападателят се скарали за неносене на маска в тролея

Както към този момент ФАКТИ заяви, 42-годишен мъж е намушкал с нож 22-годишен юноша в тролейбус в София. Състоянието на потърпевшия не е тежко. Той е изписан за домашно лекуване, а нападателят е арестуван от полицията. Саморазправата е станала към 17:00 часа в понеделник в транспортно средство, движещо се по линия 9. Между нападателя и жертвата е зародил спор за неносене на защитна маска, който приключил с прободна рана в региона на рамото на младежа.

" В по-задната част на тролейбуса поражда този спор сред двама пасажери за неносене на маска от единия от тях, в резултат на което другият демонстрира експанзия, стартира да го гони по коридора на тролея, в пространството сред седалките и съумява, доколкото следствието демонстрира, с малко джобно ножче да го намушка в региона на рамото. Това става малко преди тролеят да отвори вратите на спирката на ул. " Раковска " и ул. " Московска ", обясни в утринния блок на Българска национална телевизия зам.-директорът на Столичен електротранспорт инж. Иво Василев.

Пострадалият е съумял да слезе от тролея, само че другият мъж е траял да го гони и поради това той се е върнал в тролея и се е обърнал към водача за помощ. Двама от пасажерите също са се притекли на помощ - единият се обадил на 112, а другият е извикал патрул на полицията, намиращ се наоколо.

Разследването по случая се води от служители на реда от Първо районно ръководство на полицията в столицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР