Какъв знак сте според вашия хороскоп? Отговорът на този въпрос

...
Какъв знак сте според вашия хороскоп? Отговорът на този въпрос
Коментари Харесай

Зодиакалните знаци с нечовешка интуиция! Никога не се опитвайте да ги заблудите за да не пострадате!

 Какъв знак сте съгласно вашия хороскоп? Отговорът на този въпрос зависи от това, до каква степен е развита ви. Представителите на избрани знаци на зодиака демонстрират отлични резултати при четене на мисли и различаване на страстите на други хора, както и при прогнозиране на бъдещето. Вижте кои са тези късметлии:

Скорпион

Скорпионите с лекост усвояват логиката на психиката. Едва ли ще се изненадате от това, че  те безусловно виждат „ през “ другите хора и елементарно разпознават същинските им претекстове. Достатъчно е да прекарат малко време в компанията на някой човек, с цел да обхванат в неговата същина.

Изключително мъчно е да бъдат заблудени представителите на този знак, както и да се скрият секрети от тях. Каквото и да се пробват да крият от тях, те сигурно ще узнаят всичко. Изненадващо е, само че Скорпионите постоянно не схващат себе си. Представителите на този знак прекарват доста време в това, да разучават себе си. Често те се раздират от вътрешни битки. По предписание – това продължава през целия им живот.

Близнаци

Близнаците са още по- щедро  надарени с вътрешен глас. Представителите на този знак не се нуждаят от думи с цел да поддържат връзка с другите хора. Те схващат своите събеседници без думи, знаят какво се случва в главите им. Също по този начин, Близнаци могат да показват мислите си даже когато мълчат. Трудно е да ги заблудите, изключително в случай че те са си сложили за цел да разкрият цялата истина.

Близнаците могат с лекост да предсказват бъдещи събития. Понякога самите те се изненадват, когато фантазиите им ненадейно одобряват действителни форми. Те съумяват да опишат бъдещето много тъкмо. Близостта до природата играе значима роля за представителите на този знак. Тя е тази, която зарежда тяхната вътрешен глас, укрепва способността им към телепатия. За Близнаци е значимо постоянно да излизат от града, да бъдат в гората, измежду природата, надалеч от шумотевицата.

Разбира се, измежду представителите на другите знаци също може да се следи развита вътрешен глас. Обаче Скорпионите и Близнаците на практика постоянно имат този подарък.

По материали на esotericblog

Езотерика: Първата мисъл постоянно се генерира от интуицията!

 

В момента, когато започнете да развивате своята вътрешен глас, с опита, който ще придобивате, тя ще стартира да ви оказва помощ все по-често и все по-успешно. Нека да предположим, че има интуиция…

Цялата публикация

Силата на подсъзнанието! Който реализира тази истина, ще завладее съкровищата на целия свят!

 

Всички са чували за подсъзнанието. Онова тайнствено и невидимо Нещо, което без да осъзнаваме, ни управлява безшумно, само че с желязна ръка. Подсъзнанието е доста мощен инструмент. Но в това време,…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР