Кадри Нова ТВГолямата наша лекоатлетка Ивет Лалова съвсем скоро официално

...
Кадри Нова ТВГолямата наша лекоатлетка Ивет Лалова съвсем скоро официално
Коментари Харесай

Ивет Лалова: Да бъда майка е най-голямото щастие

Кадри Нова ТВ

Голямата наша лекоатлетка Ивет Лалова напълно скоро публично заяви, че със брачна половинка си Симоне чакат първата си рожба и тя е на крилете на щастието, защото това е едно дълго чакано събитие в нейния живот.

И аз, и Симоне доста желаеме каквото и да е бебе и за нас полът е от второстепенно значение.

Лалова показа още, че се чака детето им да бъде зодия Телец, каквато е самата тя.

Ще се съберем трима рогати вкъщи, тъй като Симоне е зодия Козирог и ще бъде доста забавно, пошегува се тя. Всички са доста щастливи и разчувствани и с неспокойствие чакаме бебчето. Предупредих майка ми да тренира тичане с цел да може да го гони.



Годината за мен беше прелестна и доста щастлива. Бих желала в нея да оставя неприятните вести и всичко, което ни натъжаваше и ни е карало да се тормозим накъде върви този свят, тези войни, които ни заобикалят, показа още Лалова.

Тя пожела всички да влезем в 2024 година усмихнати и положителни, както и да ни се случат доста хубави неща, тъкмо поради това е избрала в края на годината да заяви щастливата вест.

Избягвам да се товаря с неприятни вести, по тази причина и прецеждам това, което доближава до мен, още повече в този момент.

Нека да бъдем здрави, нека новата година да бъде благосклонна и хубава. Тя е високосна, олимпийска – което в нашия постоянно състезателен свят значи доста, сподели още най-бързата жена, само че и показа, че в този интервал й липсва спорта, адреналина, краката да треперят преди старта.



В началото на своята бременност бях по-спокойна, желаех всичко да е наред с бебето и да не пресилвам, само че в този момент върша доста леки тренировки с разрешение на докторите, които ме наблюдават. За мен е значимо да се размърдвам, по този начин се усещам здрава.

Така приключи постоянно усмихната и лъчезарна Ивет и с благопожелание за доста здраве на всички.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР