кадри bTV: Зла прокоба в Ергенът“: Само Айлин я забелязаЕдна

...
кадри bTV: Зла прокоба в Ергенът“: Само Айлин я забелязаЕдна
Коментари Харесай

Зла прокоба в „Ергенът“: Само Айлин я забеляза

кадри bTV: Зла поличба в „ Ергенът “: Само Айлин я видя

Една от най-често повтаряните реплики в този сезон на „ Ергенът “ е, че няма правила в преследването на любовта. И девойките явно се възползват от това, коя както успее. В връзките сред хората обаче въпреки всичко правила съществуват – писани или не. И не различен, а Евгени прекрачи едно от тях, което не приказва по никакъв начин добре за него.

Явно решен, че ще прати двете Габриели по пътя им към дома, Ергенът връчи две рози на Виктория, една от по-скромните и свити участнички. По-рано двамата имаха доста благ и прям диалог, който явно трогна доста Евгени.



Подаряването на четен брой цветя обаче сподели липса на обикновено знание на етикета в човешките връзки от страна на Ергенът, а също по този начин и на цялата продукция.

Четен брой цветя се употребяват само и единствено в траурни церемонии и това е желязно предписание. Даването на две рози на жена, към която имаш усеща, е в действителност голяма засегнатост и това, че розите не бяха връчени двете едновременно, не оправя обстановката. За страдание Евгени очевидно не е дорасъл в познанията за етиката и културата на другарство, с цел да се сети за това. Защо обаче от предаването са позволили сходно нарушаване на изконни правила, е цялостна мистерия.
Виктория въобще не се засегна, че получи от Евгени две рози, тя блестна от благополучие, че най-накрая е видяна.


Ситуацията обаче много напрегна Айлин, не тъй като тя има единствено една роза, а поради това, че четен брой цветя съгласно традицията се носят на заравяне. Тя очевидно изтръпна при жеста на Евгени и даже сръчка Валерия да я пита: „ Окей ли е да се дават две рози, бе? “



Отговор обаче не последва. Валерия беше погълната от драмата с изгонването на двете Габита и не обърна внимание на мрачната прокоба с двете цветя, която не вещае нищо положително за никого. За страдание „ Ергенът “ се е отклонил дефинитивно от концепцията да демонстрира някаква форма на цивилизовано и културно ухажване и се е концентрирал единствено върху сеира като средство за привличане на фенове.



Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР