кадър YouTube/Председателят на варненската структура на СДС беше отстранен от

...
кадър YouTube/Председателят на варненската структура на СДС беше отстранен от
Коментари Харесай

Янко Станев беше отстранен от поста зам.-председател на Общински съвет – Варна

кадър YouTube/

Председателят на варненската конструкция на Съюз на демократичните сили беше отхвърлен от поста зам.-председател на Общински съвет – Варна с болшинство от 26 гласа. Решението беше признато по искане на партия „ Възраждане “ във връзка глобата на Комисията за отбрана от дискриминирането, която беше наложена на расистко изявление на Станев.

„ Нещата са решени на друго място “, това разяснява Янко Станев от трибуната на зала „ Планарна “ на общината. „ Никога не съм бил расист и ксенофоб “, акцентира той и цитира доста изявления на представители на „ Възраждане “ и на водача им Костадин Костадинов, които могат да се одобряват за обидни на етническа основа.

Д-р Ивайло Митковски от Демократична България също взе отношение по тематиката и сподели, че е работил с Янко Станев още от 90-те години в Съюз на демократичните сили. Той съобщи, че за него главният проблем е, че Станев е непозволено зам.-председател на съвета, тъй като Съюз на демократичните сили имат единствено двама съветника, до момента в който огромни групи нямат представители в управлението на локалния парламент.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР